Akció!

Portugál motívumok – kerámiafestő foglalkozás – 2024. február 8.

16 990 Ft18 990 Ft


Érdekelnek a különböző kultúrák és művészeti hagyományok?

Szeretnél egy valódi kincset alkotni, ami otthonod dísze lehet?

Csatlakozz hozzánk kerámiafestő workshopunkra, ismerd meg a portugál művészet varázslatos világát és hozz létre saját, egyedi portugál minták ihlette kerámiákat!

Ez a workshop alkalmas mindenki számára, kezdőktől a haladó szintűekig. Nincs szükség semmilyen festési előképzettségre, csak nyitottságra és kreativitásra. Hagyd, hogy a portugál művészet inspiráljon, és hozz létre egyedi alkotásokat, melyek színt visznek otthonodba.

A foglalkozás vezetője Erős Apolka lesz, aki a Ti kérdéseitek, igényeitek, elakadásaitok mentén halad majd az instrukciókkal, és tucatnyi inspiráló képpel segíti a saját alkotásod elindítását. Ha szeretnéd megtanulni az egyedi minták festésének technikáját, akkor itt a helyed!


A foglalkozásra két csomagot alakítottunk ki:
 • Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft, helyett 16.990 Ft*. A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani: válassz egy ETG 20 cm-es tányért, vagy egy Ø11 cm, 5 cm magas DOG dobozt.
 • Lila csomag: ha szívesen festenél egy kicsit különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft helyett, 18.990 Ft*. Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani: Válassz egy 16 cm magas, 5,5 x 5,5 cm méretű SQUARE vázát, vagy egy 20×20 cm méretű csempét.

A formákról képeket lejjebb görgetve találsz!

* Ne hagyd ki az élményt – december 31-ig még idei áron!

Tudtad, hogy jövő évi workshopjainkat idén még olcsóbban szerezheted be? Legyen az újévi fogadalom, hogy felfedezed a kreativitásod és egyedi alkotásokat hozol létre velünk! Ragadd meg az alkalmat, és vásárold meg jegyedet 2023. december 31-ig idei áron.


MIKOR? 2024. február 8-án, csütörtökön, 17:30 – 20:30-ig.

HOL? 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)


A meghirdetett foglalkozásunk felnőtt program, melyre 14 év a korhatár.

Érdekel? 🙂
Akkor görgess lejjebb és olvass tovább!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség egyéb okokból a webshopon keresztül fizetni, hanem írj egy e-mail az [email protected] címre és küldjük is a részleteket! 🙂

Fedezd fel a portugál kerámiafestés művészetét a MadeByYouban!

Csatlakozz hozzánk február 8-án portugál mintájú kerámiafestő workshopra. Ez a vezetett foglalkozás kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy elsajátítsd a portugál művészet festési technikáját, miközben saját egyedi alkotást hozhatsz létre.

Apitól megtanulhatod, hogyan készíthetsz könnyedén portugál ihletésű kerámiákat a saját stílusodban. Segít Neked megismerni az alapanyagokat és az alapvető technikákat, hogy mesés, egyedi alkotásokat hozhass létre. Letisztult mintagyűjtemény és egy sor hasznos jó tanács vár.

Ha Rád is nagy hatással van a portugál művészet, akkor töltsd velünk a hétköznap estédet.


Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás


Tudtad?

A portugál művészet legjellemzőbb mintázata a "azulejos" néven ismert. Az "azulejos" a portugál és spanyol szóösszetétel, ami "kis kő" vagy "kis csempe" jelentést hordoz. Az "azulejos" festmények gyakran kerámia csempékre vagy csemperészletekre készülnek, és gazdag, élénk színekben tündökölnek. Ezek a csempék általában kétszínűek, fehér alappal és kék vagy más élénk színekkel díszítve.

Az "azulejos" festmények gyakran ábrázolnak különböző motívumokat és mintákat. Ezek lehetnek geometriai formák, növényi motívumok, történelmi jelenetek, városi tájak vagy akár bibliai történetek. Az egyedi és részletes képek révén a portugál kerámiafestés egy igazi művészi megnyilvánulásnak számít.


Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás


Ha szeretnél még további érdekességeket hallani, akkor tarts velünk!

A 3 órás workshop alatt segítünk látványos, dekoratív kerámiákat alkotni. Kiváló minőségű eszközöket és anyagokat biztosítunk, hogy a végeredmény valóban lenyűgöző legyen. A workshop végeztével pedig nem kell sokat várnod, mi kemencében kiégetjük az elkészült kerámiákat, Te pedig pár nap múlva hazaviheted saját portugál mintájú alkotásodat, ami egyedi dísz lehet otthonodban vagy akár ajándékként is tökéletes lehet.

Ez a portugál mintájú kerámiafestő workshop ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztaltabb kerámiafestők számára. Nincs szükség előzetes festési tapasztalatra, csak nyitottságra és kreativitásra. Az élénk színek és a részletgazdag minták által inspirálva garantáltan emlékezetes és izgalmas élményben lesz részed.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy mélyebben belemerülj a portugál kultúra gyönyörű kerámiaművészetébe! Foglald le helyedet mielőbb, mivel a workshop csoportlétszáma korlátozott. Legyél részese ennek a különleges eseménynek és hozz létre saját portugál stílusú kerámia alkotást, amire mindig büszke lehetsz!


Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás


Szívesen festenél egy portugál mintájú tányért vagy csempét?

A foglalkozás vezetője Erős Apolka lesz, aki a Ti kérdéseitek, igényeitek, elakadásaitok mentén halad majd az instrukciókkal, és tucatnyi inspiráló képpel segíti a saját alkotásod elindítását.

A célunk a MadeByYou-ban, hogy kihozzuk belőled a kreativitást, ami azt jelenti, hogy segítsünk Neked valami újat, vagy újszerűt alkotni. Merítkezz meg az alkotás élményében. Hozz létre csodás, színekkel teli és varázslatos dolgokat, és az alkotáson keresztül mutass valamit a világból vagy magadból.


Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás


Ki vezeti a foglalkozást?

Erős Apolka szobrászművésszel korábban a Tengerparti Festőtáborunk résztvevői találkozhattak, akiket egy héten át instruált alkotásaik létrehozásában. Apolka közvetlen stílusa és humora felszabadító, tanácsai pedig nagyon precízek, lényegretörőek.

Apolka nagy tapasztalattal rendelkezik rajz és művészeti oktatás terén, egyik végzettsége szerint művészettörténet tanár. Az alkotás folyamatát és lelki megélését ő is jól ismeri, mert napjai nagy részét ő is alkotással tölti: modern szemléletű, egyedi stílusban alkotó, Munkácsy-díjas szobrászművész. Tartály szobrai és bronz-plasztikái őszinték, személyiséggel bíró karakterek, portrék. Munkái a létezés titokzatosságát, abszurditását, az emberi méltóságot és esendőséget járják körül.

Apolkától nem csak a festés fortélyait tanulhatod meg, hanem azt is, hogyan vigyél lelket az alkotásaidba. Jobb kezekbe nem is kerülhetnél!


Mikor?

2024. február 8-án, csütörtökön, 17:30 - 20:30-ig.


Hol tartjátok?

Helyszín: MadeByYou Pest

Budapest, V. kerület, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)


Mennyibe kerül?

Kétféle csomagot alakítottunk ki Neked, válassz kedvedre!

Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft, helyett 16.990 Ft*.

A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy ETG 20 cm-es tányért:

Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

vagy egy Ø11 cm, 5 cm magas DOG dobozt:

DOG-kerek-ékszeres-bonbonos-doboz-MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest

 


Lila csomag: ha szívesen festenél egy különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft, helyett 18.990 Ft*.

Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy 16 cm magas, 5,5 x 5,5 cm méretű SQUARE vázát:

QVA váza

 

vagy válassz egy FLGR csempét 20x20 cm méretben:

csempe15x15cm

*Ne hagyd ki az élményt - december 31-ig még idei áron!

Tudtad, hogy jövő évi workshopjainkat idén még olcsóbban szerezheted be? Legyen az újévi fogadalom, hogy felfedezed a kreativitásod és egyedi alkotásokat hozol létre velünk! Ragadd meg az alkalmat, és vásárold meg jegyedet 2023. december 31-ig idei áron.


Mit tartalmaznak az árak?

 • 1 választott kerámiát és a festékmázakat. Tartalmazza az ár az utómunkálatot is: a kerámia égetését, így lesz tartós, és nap-mint-nap használható az alkotásod.
 • Foglalkozás vezetését. Az igényeidhez és tempódhoz igazodva segítünk előcsalogatni belőled az ötleteket és kreativitást.
 • Ötleteket. Bemutatunk inspirációnak több féle kerámiát, majd megtanítunk alap technikákat is, melyek nem igényelnek kézügyességet. Akinek pedig van, segítünk neki ezt a tálentumot a legjobban kihasználni.
 • Kötényt. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok.

Az ár magában foglal mindent, amire szükséged lesz.


Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás


Összeszedtünk néhány olyan kérdést, mely az előzetes érdeklődés során felmerült:

Miért válaszd ezt a foglalkozást?
✅ 3 óra teljes kikapcsolódás!
✅ Alkothatsz valami szuper kerámiát, amit évekig használni tudsz!
✅ Vidám társaság! Csatlakozz hozzánk és töltődj fel lelkileg egy vidám, kreatív workshopon.
✅ Akár ajándékba is adhatod! Karácsonyra, szülinapra, névnapra vagy csak úgy... hidd el, ennek az ajándéknak mindenki örülni fog! 🙂
_
✅ Ez a foglalkozás Neked szól, ha festettél már nálunk, de szívesen kipróbálnál valami újat, vagy még sosem próbáltad a kerámiafestést, egyszerűen csak tetszik a programunk, jelentkezz bátran!
_
✅ Nálunk nem kötelező mindnekinek ugyanolyan kerámiát festeni, bármit alkothatsz, amihez csak kedved van! Mégis segítünk, és vezetjük a kezed, hogy jól sikerüljön az alkotásod!
_
Kell a részvételhez bármilyen előképzettség?

Nem szükséges előképzettség a kurzushoz, bártan jelentkezz, ha utoljára az iskolapadban ülve festettél! 🙂 Mi segítünk, hogy lásd magadon a technikai fejlődést, az új látásmódot, az új megközelítéseket.

_

Fiatalok, gyerekek is jöhetnek?

Ez egy felnőtt kurzus! Szeretnénk, ha az a 3 óra nagyon összeszedetten és hasznosan telne, felnőttek számára érdekes kérdésekkel, témákkal és nyelvezettel. Jelen foglalkozásra 14 éves kor felett várunk Mindenkit szeretettel!

_

Mit kell magunkkal hozni?

Semmit, csak hozd magadat és a lelkesedésedet, kíváncsiságodat! Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk!


Hogyan tudok jelentkezni?

Jegyed legkönnyebben ezen az oldalon maradva, a lap tetején, kerámiaforma választása után, a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintva tudod megvenni.

MEGVESZEM A JEGYEM!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, NE a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni. Ebben az esetben írj egy e-mail-t az [email protected] -s levélcímünkre (Leveled tárgya legyen: Portugál foglalkozás + “a foglalkozás dátuma”).


Szívesen hallanál még a portugál művészetről? Kísérleteznél a kerámiákon? Alkotnál hasonló stílusban?

Inspirálódj a hallottakból, használd a képgyűjteményeinket és fess magadnak egy mutatós egyedi kerámiát!

Ha úgy érzed, megszólított ez a lehetőség, akkor ne hezitálj tovább, jelentkezz IDE KATTINTVA a webshopon keresztül vagy írj egy e-mailt az [email protected] címre.

Bátran írj nekünk, ha további kérdéseid lenének!

Sok szeretettel várunk!

Erős Apolka szobrászművész, és a MadeByYou Budapest csapata

Irány festeni! Szárnyald túl a képzelt határaidat!


Addig is inspirálódj a MadeByYou-ban készült portugál stílusú kerámiáinkból:

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

 

További információk

Válassz egy neked tetsző kerámiaformát:

Arany csomag – ETG tányér, Arany csomag – DOG doboz, Lila csomag – SQUARE váza, Lila csomag – 20×20 cm méretű csempe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Akció!

Portugál motívumok – kerámiafestő foglalkozás – 2024. február 8.

16 990 Ft18 990 Ft


Érdekelnek a különböző kultúrák és művészeti hagyományok?

Szeretnél egy valódi kincset alkotni, ami otthonod dísze lehet?

Csatlakozz hozzánk kerámiafestő workshopunkra, ismerd meg a portugál művészet varázslatos világát és hozz létre saját, egyedi portugál minták ihlette kerámiákat!

Ez a workshop alkalmas mindenki számára, kezdőktől a haladó szintűekig. Nincs szükség semmilyen festési előképzettségre, csak nyitottságra és kreativitásra. Hagyd, hogy a portugál művészet inspiráljon, és hozz létre egyedi alkotásokat, melyek színt visznek otthonodba.

A foglalkozás vezetője Erős Apolka lesz, aki a Ti kérdéseitek, igényeitek, elakadásaitok mentén halad majd az instrukciókkal, és tucatnyi inspiráló képpel segíti a saját alkotásod elindítását. Ha szeretnéd megtanulni az egyedi minták festésének technikáját, akkor itt a helyed!


A foglalkozásra két csomagot alakítottunk ki:
 • Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft, helyett 16.990 Ft*. A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani: válassz egy ETG 20 cm-es tányért, vagy egy Ø11 cm, 5 cm magas DOG dobozt.
 • Lila csomag: ha szívesen festenél egy kicsit különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft helyett, 18.990 Ft*. Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani: Válassz egy 16 cm magas, 5,5 x 5,5 cm méretű SQUARE vázát, vagy egy 20×20 cm méretű csempét.

A formákról képeket lejjebb görgetve találsz!

* Ne hagyd ki az élményt – december 31-ig még idei áron!

Tudtad, hogy jövő évi workshopjainkat idén még olcsóbban szerezheted be? Legyen az újévi fogadalom, hogy felfedezed a kreativitásod és egyedi alkotásokat hozol létre velünk! Ragadd meg az alkalmat, és vásárold meg jegyedet 2023. december 31-ig idei áron.


MIKOR? 2024. február 8-án, csütörtökön, 17:30 – 20:30-ig.

HOL? 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)


A meghirdetett foglalkozásunk felnőtt program, melyre 14 év a korhatár.

Érdekel? 🙂
Akkor görgess lejjebb és olvass tovább!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség egyéb okokból a webshopon keresztül fizetni, hanem írj egy e-mail az [email protected] címre és küldjük is a részleteket! 🙂

Fedezd fel a portugál kerámiafestés művészetét a MadeByYouban!

Csatlakozz hozzánk február 8-án portugál mintájú kerámiafestő workshopra. Ez a vezetett foglalkozás kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy elsajátítsd a portugál művészet festési technikáját, miközben saját egyedi alkotást hozhatsz létre.

Apitól megtanulhatod, hogyan készíthetsz könnyedén portugál ihletésű kerámiákat a saját stílusodban. Segít Neked megismerni az alapanyagokat és az alapvető technikákat, hogy mesés, egyedi alkotásokat hozhass létre. Letisztult mintagyűjtemény és egy sor hasznos jó tanács vár.

Ha Rád is nagy hatással van a portugál művészet, akkor töltsd velünk a hétköznap estédet.


Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás


Tudtad?

A portugál művészet legjellemzőbb mintázata a "azulejos" néven ismert. Az "azulejos" a portugál és spanyol szóösszetétel, ami "kis kő" vagy "kis csempe" jelentést hordoz. Az "azulejos" festmények gyakran kerámia csempékre vagy csemperészletekre készülnek, és gazdag, élénk színekben tündökölnek. Ezek a csempék általában kétszínűek, fehér alappal és kék vagy más élénk színekkel díszítve.

Az "azulejos" festmények gyakran ábrázolnak különböző motívumokat és mintákat. Ezek lehetnek geometriai formák, növényi motívumok, történelmi jelenetek, városi tájak vagy akár bibliai történetek. Az egyedi és részletes képek révén a portugál kerámiafestés egy igazi művészi megnyilvánulásnak számít.


Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás


Ha szeretnél még további érdekességeket hallani, akkor tarts velünk!

A 3 órás workshop alatt segítünk látványos, dekoratív kerámiákat alkotni. Kiváló minőségű eszközöket és anyagokat biztosítunk, hogy a végeredmény valóban lenyűgöző legyen. A workshop végeztével pedig nem kell sokat várnod, mi kemencében kiégetjük az elkészült kerámiákat, Te pedig pár nap múlva hazaviheted saját portugál mintájú alkotásodat, ami egyedi dísz lehet otthonodban vagy akár ajándékként is tökéletes lehet.

Ez a portugál mintájú kerámiafestő workshop ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztaltabb kerámiafestők számára. Nincs szükség előzetes festési tapasztalatra, csak nyitottságra és kreativitásra. Az élénk színek és a részletgazdag minták által inspirálva garantáltan emlékezetes és izgalmas élményben lesz részed.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy mélyebben belemerülj a portugál kultúra gyönyörű kerámiaművészetébe! Foglald le helyedet mielőbb, mivel a workshop csoportlétszáma korlátozott. Legyél részese ennek a különleges eseménynek és hozz létre saját portugál stílusú kerámia alkotást, amire mindig büszke lehetsz!


Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás


Szívesen festenél egy portugál mintájú tányért vagy csempét?

A foglalkozás vezetője Erős Apolka lesz, aki a Ti kérdéseitek, igényeitek, elakadásaitok mentén halad majd az instrukciókkal, és tucatnyi inspiráló képpel segíti a saját alkotásod elindítását.

A célunk a MadeByYou-ban, hogy kihozzuk belőled a kreativitást, ami azt jelenti, hogy segítsünk Neked valami újat, vagy újszerűt alkotni. Merítkezz meg az alkotás élményében. Hozz létre csodás, színekkel teli és varázslatos dolgokat, és az alkotáson keresztül mutass valamit a világból vagy magadból.


Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás


Ki vezeti a foglalkozást?

Erős Apolka szobrászművésszel korábban a Tengerparti Festőtáborunk résztvevői találkozhattak, akiket egy héten át instruált alkotásaik létrehozásában. Apolka közvetlen stílusa és humora felszabadító, tanácsai pedig nagyon precízek, lényegretörőek.

Apolka nagy tapasztalattal rendelkezik rajz és művészeti oktatás terén, egyik végzettsége szerint művészettörténet tanár. Az alkotás folyamatát és lelki megélését ő is jól ismeri, mert napjai nagy részét ő is alkotással tölti: modern szemléletű, egyedi stílusban alkotó, Munkácsy-díjas szobrászművész. Tartály szobrai és bronz-plasztikái őszinték, személyiséggel bíró karakterek, portrék. Munkái a létezés titokzatosságát, abszurditását, az emberi méltóságot és esendőséget járják körül.

Apolkától nem csak a festés fortélyait tanulhatod meg, hanem azt is, hogyan vigyél lelket az alkotásaidba. Jobb kezekbe nem is kerülhetnél!


Mikor?

2024. február 8-án, csütörtökön, 17:30 - 20:30-ig.


Hol tartjátok?

Helyszín: MadeByYou Pest

Budapest, V. kerület, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)


Mennyibe kerül?

Kétféle csomagot alakítottunk ki Neked, válassz kedvedre!

Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft, helyett 16.990 Ft*.

A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy ETG 20 cm-es tányért:

Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

vagy egy Ø11 cm, 5 cm magas DOG dobozt:

DOG-kerek-ékszeres-bonbonos-doboz-MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest

 


Lila csomag: ha szívesen festenél egy különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft, helyett 18.990 Ft*.

Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy 16 cm magas, 5,5 x 5,5 cm méretű SQUARE vázát:

QVA váza

 

vagy válassz egy FLGR csempét 20x20 cm méretben:

csempe15x15cm

*Ne hagyd ki az élményt - december 31-ig még idei áron!

Tudtad, hogy jövő évi workshopjainkat idén még olcsóbban szerezheted be? Legyen az újévi fogadalom, hogy felfedezed a kreativitásod és egyedi alkotásokat hozol létre velünk! Ragadd meg az alkalmat, és vásárold meg jegyedet 2023. december 31-ig idei áron.


Mit tartalmaznak az árak?

 • 1 választott kerámiát és a festékmázakat. Tartalmazza az ár az utómunkálatot is: a kerámia égetését, így lesz tartós, és nap-mint-nap használható az alkotásod.
 • Foglalkozás vezetését. Az igényeidhez és tempódhoz igazodva segítünk előcsalogatni belőled az ötleteket és kreativitást.
 • Ötleteket. Bemutatunk inspirációnak több féle kerámiát, majd megtanítunk alap technikákat is, melyek nem igényelnek kézügyességet. Akinek pedig van, segítünk neki ezt a tálentumot a legjobban kihasználni.
 • Kötényt. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok.

Az ár magában foglal mindent, amire szükséged lesz.


Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás


Összeszedtünk néhány olyan kérdést, mely az előzetes érdeklődés során felmerült:

Miért válaszd ezt a foglalkozást?
✅ 3 óra teljes kikapcsolódás!
✅ Alkothatsz valami szuper kerámiát, amit évekig használni tudsz!
✅ Vidám társaság! Csatlakozz hozzánk és töltődj fel lelkileg egy vidám, kreatív workshopon.
✅ Akár ajándékba is adhatod! Karácsonyra, szülinapra, névnapra vagy csak úgy... hidd el, ennek az ajándéknak mindenki örülni fog! 🙂
_
✅ Ez a foglalkozás Neked szól, ha festettél már nálunk, de szívesen kipróbálnál valami újat, vagy még sosem próbáltad a kerámiafestést, egyszerűen csak tetszik a programunk, jelentkezz bátran!
_
✅ Nálunk nem kötelező mindnekinek ugyanolyan kerámiát festeni, bármit alkothatsz, amihez csak kedved van! Mégis segítünk, és vezetjük a kezed, hogy jól sikerüljön az alkotásod!
_
Kell a részvételhez bármilyen előképzettség?

Nem szükséges előképzettség a kurzushoz, bártan jelentkezz, ha utoljára az iskolapadban ülve festettél! 🙂 Mi segítünk, hogy lásd magadon a technikai fejlődést, az új látásmódot, az új megközelítéseket.

_

Fiatalok, gyerekek is jöhetnek?

Ez egy felnőtt kurzus! Szeretnénk, ha az a 3 óra nagyon összeszedetten és hasznosan telne, felnőttek számára érdekes kérdésekkel, témákkal és nyelvezettel. Jelen foglalkozásra 14 éves kor felett várunk Mindenkit szeretettel!

_

Mit kell magunkkal hozni?

Semmit, csak hozd magadat és a lelkesedésedet, kíváncsiságodat! Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk!


Hogyan tudok jelentkezni?

Jegyed legkönnyebben ezen az oldalon maradva, a lap tetején, kerámiaforma választása után, a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintva tudod megvenni.

MEGVESZEM A JEGYEM!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, NE a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni. Ebben az esetben írj egy e-mail-t az [email protected] -s levélcímünkre (Leveled tárgya legyen: Portugál foglalkozás + “a foglalkozás dátuma”).


Szívesen hallanál még a portugál művészetről? Kísérleteznél a kerámiákon? Alkotnál hasonló stílusban?

Inspirálódj a hallottakból, használd a képgyűjteményeinket és fess magadnak egy mutatós egyedi kerámiát!

Ha úgy érzed, megszólított ez a lehetőség, akkor ne hezitálj tovább, jelentkezz IDE KATTINTVA a webshopon keresztül vagy írj egy e-mailt az [email protected] címre.

Bátran írj nekünk, ha további kérdéseid lenének!

Sok szeretettel várunk!

Erős Apolka szobrászművész, és a MadeByYou Budapest csapata

Irány festeni! Szárnyald túl a képzelt határaidat!


Addig is inspirálódj a MadeByYou-ban készült portugál stílusú kerámiáinkból:

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

Portugál_kerámiafestő_workshop-MadeByYou-Budapest-foglalkozás

 

További információk

Válassz egy neked tetsző kerámiaformát:

Arany csomag – ETG tányér, Arany csomag – DOG doboz, Lila csomag – SQUARE váza, Lila csomag – 20×20 cm méretű csempe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
  0
  Kosarad
  Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba