Mámoros, forralt boros – Éjszakai kerámiafestés – 2024. február 24.

Szabadulj ki a szürke hétköznapokból: Forralt bor és kreatív alkotások estéje vár a MadeByYou-ban!

Alkossunk és szórakozzunk együtt februárban is! Forralt borozással egybekötött éjszakai festés lesz a MadeByYou-ban! Kerámiafestés, kikapcsolódás, miközben kezünkben szürcsölgetjük a gőzölgő forralt bort! Jól hangzik, ugye?


Forraltboros est


MI VÁR RÁTOK?

Ooooolyan jól sikerült a legutóbbi éjszakai festés Veletek, látni a csillogó szemeket, gyönyörű alkotásokat, hallani a nagy, jó ízű kacajokat, hogy mi ismét vágyunk egy kis szórakozásra, alkotásra, vidámságra és újabb találkozásra Veletek!

Nem csak az alkotásban találhattok örömöt, de a közös élményekben is. Találkozzatok más kreatív emberekkel, csevegjetek, kacagjatok, és élvezzétek a laza hangulatot. Olyan pillanatok várnak rátok, melyekről még hosszú ideig emlékezni fogtok!

Segítünk nektek kerámia festésen keresztül:
– töltődni,
– flow élményt szerezni,
– kreativitásotokat megélni


Garantáltan szórakoztató kikapcsolódás vár!

Gyertek velünk közösen festeni február 24-én, szombaton este! A kerámiafestés élménye mellett finom falatkákat kóstolgatni is hívunk! Készülünk egy kis snackkel, isteni finom, fűszeres forralt borral, üdítővel.

Sokféle minta, színek és kerámiaformák közül is választhatsz! Nálunk nem kell mindenkinek ugyanazt festenie, mégis segítünk, és vezetjük a kezed, hogy jól sikerüljön az alkotásod! A 3 órás éjszakai festésen extra technikákat mutatunk be, melyeket akár azonnal ki is tudsz próbálni, miközben egy izgalmas kerámia születik a kezeid alatt… A forralt bor készítése mellett “szitasablonokkal” is készülünk, hogy kedves, precíz, pontos mintákat tudjatok festeni – még azok is, akik azt hiszik, nekik nincs kézügyességük! Ehhez nem is kell 😉
Alkoss, kapcsolódj ki, lazíts egy kicsit, nevess és tölts el Velünk önfeledten szórakozva 3 órát!


Mennyibe kerül?

Belépő: 5.990 Ft, amelyért finom sós és édes falatkákat ropogtathatsz, forralt bort kortyolgathatsz. Az alkotáshoz a kerámiát az üzletben tudod kiválasztani és fizetni az est befejeztével! Aranykártyásoknak a belépőre 50% kedvezményt biztosítunk! 🙂

A belépő díj a megfestett kerámiát nem tartalmazza, azt a helyszínen tudod kiválasztani és fizetni.


MIKOR? MIKOR? MIKOR?

2024. február 24-én, szombaton, este 7 és 10 óra között tartjuk kerámiafestő esti eseményünket.


HOL?

Helyszín: MadeByYou PEST (1053 Bp., Királyi Pál utca 11.)


HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Jegyed legkönnyebben a webshopunkban tudod megvenni.

MEGVESZEM A JEGYEM!

Vagy írj egy e-mailt az [email protected] címre.(A helyedet a belépő előre utalásával tudod biztosítani.) Amennyiben aranykártyás vagy, kérlek e-mailben add le a jelentkezésed!

Ha pedig ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni.


Korábbi éjszakai festésen készült képeink:

Éjszakai-kerámiafestés_Madebyyou_budapest


Add át magad a többféle örömforrásnak és lubickolj a színekben, az este hangulatában!

Tarts velünk! Az ízorgia és a hangulat garantált 😉

A MadeByYou csapata

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba