MadeByYou alkotóműhely - Kalligráfia workshop kerámiánA kézírásunk rendkívül személyes és egyedi, mint az ujjlenyomat. Kézírásunk visszatükrözi személyiségvonásainkat, lelki állapotunkat, hangulatunkat, sőt a személyiségünk fejlődése, illetve érzelmi és hangulati állapotunk változása is nyomon követhető az írásmintánk alapján.

 

 

Ahogy személyiségünk hat kézírásra, úgy az írásunk is visszahat ránk. Te is rajongsz a kalligrafikus betűkért és szép szövegekért? Ha igen, akkor hozd létre magad a betűk táncát, ráadásul kerámián, festékmázzal (is) alkotva! 🙂

MadeByYou alkotóműhely - Kalligráfia workshop kerámián

2020. március 19-én, csütörtök este 18 és 21 óra között sok-sok gyakorlásra lesz lehetőséged, ahol első ízben papíron fogod kipróbálni a mozdulatokat.

MadeByYou alkotóműhely - Kalligráfia workshop kerámián

Április 2-án, csütörtök este 18 és 21 óra között már ecsetet ragadhatsz, hogy az este folyamán felkerüljön egy művészi kézírású szöveg a kerámiádra.

MadeByYou alkotóműhely - Kalligráfia workshop kerámián

Gyere el Te is, Béndek Orsi (Bogyó 🙂) segít a koncepciód felépítésében és a kivitelezésben is hasznos trükköket mutat majd Neked!

IDŐPONT: ( 2 alkalmas workshop!)

1. alkalom – 2020. március 19., CSÜTÖRTÖK, 18:00 – 21:00 óráig, MBY PEST

2. alkalom – 2020. április 2., CSÜTÖRTÖK, 18:00 – 21:00 óráig, MBY PEST

 

 

Az árak: A foglalkozás első, rajzos blokkja 6.000 Ft-ba kerül, a második részhez pedig a már megszokott kis és nagy csomagjaink közül választhatsz 8.400 Ft-ért vagy 11.400 Ft-ért kerámiát (pl. 16 cm-es / 28 cm-es tányér).