Skandináv letisztultság – kerámiafestő foglalkozás – 2024. március 20.

Az egyszerűség és természtesség híve vagy? A svéd lakberendezéssel tudsz azonosulni? Szereted a skandináv gondolkodásmódot és még az alkotást is?

Északnak vesszük az irányt és megismerhetjük a skandináv országok letisztult forma-, és mintakultúráját. Szeretettel várunk, ha te is skandináv design-rajongó vagy! 🙂

A skandináv minták és festési technikák hagyománya az évszázadok során kialakult Skandinávia, vagyis Dánia, Norvégia és Svédország területén. A skandináv minták gyakran geometrikus alakzatokból állnak, például háromszögekből, rombuszokból és körökből. Ezek a minták és technikák gyakran kötődnek a skandináv népi művészethez és a helyi kultúrához.

Apitól megtanulhatod, hogyan készíthetsz könnyedén skandináv letisztultságú kerámiákat a saját stílusodban. Segít Neked megismerni az alapanyagokat és az alapvető technikákat, hogy csodás, egyedi alkotásokat hozhass létre. Letisztult, minimalista mintagyűjtemény és egy sor hasznos jó tanács vár.

Ha Rád is nagy hatással van a skandináv világ, akkor töltsd velünk a hétköznap estédet.

RÉSZT VESZEK A FOGLALKOZÁSON!


Skandináv_workshop_MadeByYou_Budapest


skandináv stílus esszenciája négy kifejezéssel remekül összefoglalható: egyszerűség, légies világosság, funkcionalitás és sokoldalúság. Téged is vonz ez a meggyőző letisztultság? Szívesen festenél egy skandináv bögrét, tányért vagy müzlis tálat?

A foglalkozás vezetője Erős Apolka lesz, aki a Ti kérdéseitek, igényeitek, elakadásaitok mentén halad majd az instrukciókkal, és tucatnyi inspiráló képpel segíti a saját alkotásod elindítását.

A célunk a MadeByYou-ban, hogy kihozzuk belőled a kreativitást, ami azt jelenti, hogy segítsünk Neked valami újat, vagy újszerűt alkotni. Merítkezz meg az alkotás élményében. Hozz létre csodás, színekkel teli és varázslatos dolgokat, és az alkotáson keresztül mutass valamit a világból vagy magadból.


Skandináv_workshop_MadeByYou_Budapest


Ki vezeti a foglalkozást?

Erős Apolka szobrászművésszel korábban a Tengerparti Festőtáborunk résztvevői találkozhattak, akiket egy héten át instruált alkotásaik létrehozásában. Apolka közvetlen stílusa és humora felszabadító, tanácsai pedig nagyon precízek, lényegretörőek.

Apolka nagy tapasztalattal rendelkezik rajz és művészeti oktatás terén, egyik végzettsége szerint művészettörténet tanár. Az alkotás folyamatát és lelki megélését ő is jól ismeri, mert napjai nagy részét ő is alkotással tölti: modern szemléletű, egyedi stílusban alkotó, Munkácsy-díjas szobrászművész. Tartály szobrai és bronz-plasztikái őszinték, személyiséggel bíró karakterek, portrék. Munkái a létezés titokzatosságát, abszurditását, az emberi méltóságot és esendőséget járják körül.

Apolkától nem csak a festés fortélyait tanulhatod meg, hanem azt is, hogyan vigyél lelket az alkotásaidba. Jobb kezekbe nem is kerülhetnél!


Mikor?

2024. március 20-án, szerdán, 17:30 – 20:30-ig.

VELETEK TARTOK!


Skandináv_workshop_MadeByYou_Budapest


Hol tartjátok?

Helyszín: MadeByYou Pest

Budapest, V. kerület, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)


Mennyibe kerül?

Kétféle csomagot alakítottunk ki Neked, válassz kedvedre!

Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft.

A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy ETG 20 cm-es tányért:

Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

vagy válassz egy 10 cm magas, 350 ml-es KABE bögrét:

KABE-Gömbölyded-kakaós-bögre-MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest

 

 


Lila csomag: ha szívesen festenél egy különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft.

Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy 9 cm magas, 15 cm átmérőjű ALVA müzlis tálat:

 Portugál kerámiafestő workshop

 

vagy válassz egy 9 cm magas, 350 ml-es UPTO bögrét:

UPTO-bögre

 

Hogy könnyebb legyen a döntés, hogy a 4 forma közül melyiket válaszd, a lenti képen a 4 választható kerámiát láthatod:

Skandináv _ws_kerámiaformák


Skandináv_workshop_MadeByYou_Budapest


Mit tartalmaznak az árak?

  • 1 választott kerámiát és a festékmázakat. Tartalmazza az ár az utómunkálatot is: a kerámia égetését, így lesz tartós, és nap-mint-nap használható az alkotásod.
  • Foglalkozás vezetését. Az igényeidhez és tempódhoz igazodva segítünk előcsalogatni belőled az ötleteket és kreativitást.
  • Ötleteket. Bemutatunk inspirációnak több féle kerámiát, majd megtanítunk alap technikákat is, melyek nem igényelnek kézügyességet. Akinek pedig van, segítünk neki ezt a tálentumot a legjobban kihasználni.
  • Kötényt. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok.

Az ár magában foglal mindent, amire szükséged lesz.


Skandináv_workshop_MadeByYou_Budapest


Összeszedtünk néhány olyan kérdést, mely az előzetes érdeklődés során felmerült:

Miért válaszd ezt a foglalkozást?
✅ 3 óra teljes kikapcsolódás!
✅ Alkothatsz valami szuper kerámiát, amit évekig használni tudsz!
✅ Vidám társaság! Csatlakozz hozzánk és töltődj fel lelkileg egy vidám, kreatív workshopon.

✅Akár ajándékba is adhatod! Szülinapra, névnapra vagy csak úgy… hidd el, ennek az ajándéknak mindenki örülni fog! 🙂

_
✅ Ez a foglalkozás Neked szól, ha festettél már nálunk, de szívesen kipróbálnál valami újat, vagy még sosem próbáltad a kerámiafestést, egyszerűen csak tetszik a programunk, jelentkezz bátran!
_
_
✅ Nálunk nem kötelező mindnekinek ugyanolyan kerámiát festeni, bármit alkothatsz, amihez csak kedved van! Mégis segítünk, és vezetjük a kezed, hogy jól sikerüljön az alkotásod!
_
Kell a részvételhez bármilyen előképzettség?

Nem szükséges előképzettség a kurzushoz, bártan jelentkezz, ha utoljára az iskolapadban ülve festettél! 🙂 Mi segítünk, hogy lásd magadon a technikai fejlődést, az új látásmódot, az új megközelítéseket.

_

Fiatalok, gyerekek is jöhetnek?

Ez egy felnőtt kurzus! Szeretnénk, ha az a 3 óra nagyon összeszedetten és hasznosan telne, felnőttek számára érdekes kérdésekkel, témákkal és nyelvezettel. Jelen foglalkozásra 14 éves kor felett várunk Mindenkit szeretettel!

_

Mit kell magunkkal hozni?

Semmit, csak hozd magadat és a lelkesedésedet, kíváncsiságodat! Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk!


Hogyan tudok jelentkezni?

Jegyed legkönnyebben a WEBHSOPUNKBAN, kerámiaforma választása után, a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintva tudod megvenni.

MEGVESZEM A JEGYEM!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, NE a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni. Ebben az esetben írj egy e-mail-t az [email protected] -s levélcímünkre (Leveled tárgya legyen: Skandináv foglalkozás + “a foglalkozás dátuma”).

Vagy pedig e-mail-ben az [email protected] -s levélcímünkön is tudsz jelentkezni. (Leveled tárgya legyen: Skandináv foglalkozás + “a foglalkozás dátuma”).


Szívesen hallanál még a skandináv művészetről? Kísérleteznél a kerámiákon? Alkotnál hasonló stílusban?

Inspirálódj a hallottakból, használd a képgyűjteményeinket és fess magadnak egy csodás egyedi kerámiát!

Ha úgy érzed, megszólított ez a lehetőség, akkor ne hezitálj tovább, jelentkezz itt a webshopon keresztül vagy írj egy e-mailt az [email protected] címre.

Bátran írj nekünk, ha további kérdéseid lenének!

Sok szeretettel várunk!

Erős Apolka szobrászművész, és a MadeByYou Budapest csapata

Irány festeni! Szárnyald túl a képzelt határaidat!

KÉREM A JEGYEM!


Addig is inspirálódj a MadeByYou-ban készült skandináv stílusú kerámiáinkból:

Skandináv_kerámiafestés_MadeByYou_Budapest Skandináv_kerámiafestés_MadeByYou_Budapest Skandináv_kerámiafestés_MadeByYou_Budapest Skandináv_kerámiafestés_MadeByYou_Budapest Skandináv_kerámiafestés_MadeByYou_Budapest Skandináv_kerámiafestés_MadeByYou_Budapest

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba