Arany és Vászon

Ezen a foglalkozáson ezúttal VÁSZNAT festhetsz a MadeByYou alkotóműhelyben – nem is akármilyen technikával! Az akrilfesték mellett helyet kapnak majd képeinken arany fólia darabkák is, hódolva a csillogásnak, az eleganciának, az értékesnek, a szépnek.

Papp Zsuzsa festőnő és a MadeByYou közös workshopjának Klimt művei adtak inspirációt, de a Te képed bátran eltérhet ettől. (Tudod, nálunk nem kell mindenkinek ugyanazt festenie. Fő az alkotói szabadság! :)) Zsuzsa sokféle képpel és mintaötlettel készül, és Te is hozz bátran olyan mintát, ami Téged megihlet.

A folyamat a vászon alapozásával kezdődik, ezután megtervezzük a mintát, a csillogónak szánt részleteken használjuk az arany fóliát, végül megfestjük akril festékkel a képünk többi részét.

A workshopon mindannyian 1-1db  kb. 30×30 cm-es képet fogunk megfesteni. Ez egy bíbelődős technika, jellemzően nem lendületes, gyors és improvizatív, de ahogy Zsuzsa mondta: “Hajlandóak vagyunk mindenen meglepődni…” Tehát ha belőled ezeket hozza ki, lesz lehetőséged lendületesen is festeni és aranyozni.

Fontos!

A workshopon való részvételhez nem kell tudnod festeni! A minta felrajzolásában és a festési technikában is segítségedre leszünk, minden lépést bemutatunk – Te pedig gyakorolhatod ezeket a saját magad által megálmodott vászonképeden.

Mikor?

Az Arany + Vászon workshopunkat 4 órásra tervezzük – lehet, hogy lendületesebb résztvevőink ennél korábban végeznek a képpel. Aki aprólékosan kidolgozott mintát fest, annak azonban szüksége lesz a 4 órás időtartamra.

Időpont: 2020. október. 18. Vasárnap, 10:00 – 14:00

Hol?

A MadeByYou alkotóműhely galériáján.

Cím: 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (Bástya utca sarok, 2 percre a Kálvin tértől)

Mennyibe kerül?

A 4 órás workshop díja 14.000 Ft, mely magában foglal 1 30×30 cm-es vászonképet, a tandíjat, és a festékeket, az aranyfóliát, valamint a művésznő és a MadeByYou minden eszközének használatát.

Érdekel?

Itt jelentkezz: info@madebyyou.hu

Szeretettel várunk!

Papp Zsuzsa és a MadeByYou csapata


A workshopot Papp Zsuzsa festőnő vezeti.