Otthon alkotok!

Hiszünk benne, hogy az alkotás ki tud billenteni mindannyiunkat rosszabb hangulatainkból, kiszínezi a bezártságban töltött napokat, és feltölt, amikor kezdenénk lemerülni.

Tudjuk, hogy újra kevesebb a mozgástere mindannyiunknak, vagy a járványtól való félelem vagy a korlátozó rendeletek miatt. Szeretnénk Nektek az alkotás élményét és örömét továbbra is biztosítani…

Ezért is találtuk ki a kerámiák + a festékek + az élmény házhozszállítását.

Megrendeléseitekkel Ti is hozzájárultok egy családi-baráti vállalkozás jövőjéhez. Win-win, azaz nyer-nyer – mi az ilyen helyzeteket szeretjük!

Hálásan köszönünk minden eddigi megrendelést – akár “csak” egy vajtartó alja, akár egy egész családi festőcsomag volt az! Mindegyikkel támogattok egy olyan jövőt, amiben a MadeByYou hangulata újra élvezhető lesz élőben is.

Te csak válaszd ki a kerámiákat és színeket!

Már a WEBSHOPUNKBÓL rendelheted meg a Neked tetsző formákat és színeket! Mi pedig csomagoljuk is őket puha papírba és kicsi tégelyekbe! Házhoz szállítjuk Neked, ha szeretnéd, vagy átveheted személyesen is, ha még körbenéznél!

Ha bármilyen, webshoptól eltérő elképzelésed van, bátran jelezd! Küldj nekünk egy levelet az [email protected] címre!

Kis-herceg-madebyyou-Oliv_brios 

 
Érdekel a lehetőség?
 
 
Vagy nézz szét a WEBSHOPUNKBAN, ahol online válogathatsz a formáink és színeink közül, online is fizethetsz, és megrendelheted a házhoz szállítást! 
0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba