Otthon alkotok!

Hiszünk benne, hogy az alkotás ki tud billenteni mindannyiunkat rosszabb hangulatainkból, kiszínezi a bezártságban töltött napokat, és feltölt, amikor kezdenénk lemerülni.

Tudjuk, hogy újra kevesebb a mozgástere mindanniunknak, vagy a járványtól való félelem vagy a korlátozó rendeletek miatt. Szeretnénk Nektek az alkotás élményét és örömét továbbra is biztosítani…

Ezért is találtuk ki a kerámiák + a festékek + az élmény házhozszállítását.

Megrendeléseitekkel Ti is hozzájárultok egy családi-baráti vállalkozás jövőjéhez. Win-win, azaz Nyer-Nyer – mi az ilyen helyzeteket szeretjük!

Hálásan köszönünk minden eddigi megrendelést – akár “csak” egy vajtartó alja, akár egy egész családi festőcsomag volt az! Mindegyikkel támogattok egy olyan jövőt, amiben a MadeByYou hangulata újra élvezhető lesz élőben is.

Te csak válaszd ki a kerámiákat és színeket!

 
Befotóztuk Nektek műhelyünk aktuális választékát… Találsz köztük kedvedre valót?

Ha bármilyen elképzelésed van, bátran jelezd!

Küldj nekünk – Lindának címezve – egy levelet az info@madebyyou.hu címre az kiválasztott formákról és színekről, és mi már csomagoljuk is őket puha papírba és kicsi tégelyekbe!
 

Mi magunk szállítjuk ki!

 

A kerámia törékeny műfaj (tudjátok), ezért mi magunk szállítjuk ki Nektek a gondosan csomagolt “pakkokat”.

Emailben egyeztetjük a címeteket, telefonszámotokat, a kiszállítás idejét, és hívunk Benneteket, amikor már látjuk, mikor tudunk hozzátok érni a csomagokkal.

A házhozszállítás díja Budapest területén belül 1 útra 1500 Ft.

Ha szertnéd, hogy el is hozzuk a megfestett kerámiákat, 1500 Ft-os díjért újra elgurulunk Hozzád.

Sőt, ha a kész kerámiáért sem szeretnél bejönni, azért sem kell fáradnod – szintén 1500 Ft a házhozszállítás díja.

A házhozszállítás díját és a kiválasztott kerámiák árát utalással tudjátok felénk rendezni, így senkinek nem kell készpénzt kezelnie.

 
Érdekel a lehetőség?