Otthon alkotok!

Ahogyan az éttermek számára, úgy számunkra is most szinte egyetlen lehetőség a működésre, ha Ti otthon “fogyasztjátok el a menünket” 🙂, ha otthon festetek. Hiszünk benne, hogy az alkotás ki tud billenteni mindannyiunkat rosszabb hangulatainkból, kiszínezi a bezártságban töltött napokat, és feltölt, amikor kezdenénk lemerülni.

Ezért is találtuk ki a kerámiák + a festékek + az élmény házhozszállítását.

Hálásan köszönünk minden eddigi megrendelést – akár “csak” egy vajtartó alja, akár egy egész családi festőcsomag volt az! Mindegyikkel támogattok egy olyan jövőt, amiben a MadeByYou hangulata újra élvezhető lesz élőben is.

Te csak válaszd ki a kerámiákat és színeket!

Gyorsan befotóztuk Nektek mindkét műhelyünk választékát… Találsz köztük kedvedre valót?

Ha bármilyen elképzelésed van, bátran jelezd!

Küldj nekünk egy levelet az info@madebyyou.hu címre az kiválasztott formákról és színekről, és mi már csomagoljuk is őket puha papírba és kicsi tégelyekbe!

Mi magunk szállítjuk ki!

A kerámia törékeny műfaj (tudjátok), ezért mi magunk szállítjuk ki Nektek a gondosan csomagolt “pakkokat”.

Emailben egyeztetjük a címeteket, telefonszámotokat, a kiszállítás idejét, és hívunk Benneteket, amikor már látjuk, mikor tudunk hozzátok érni a csomagokkal.

A házhozszállítás díja 1500 Ft, mely magában foglal egy oda és egy vissza szállítást.

A kemencénk ritkábban indul most, de értesítünk Benneteket, amikor elkészül az alkotásotok. Bejöhettek értük (egy csomagolós napunkon), vagy kérhettek egy újabb kiszállítást.

A házhozszállítás és a kiválasztott kerámiák díját utalással tudjátok felénk rendezni, így senkinek nem kell készpénz kezelnie.

 
Érdekel?