Otthon alkotok!

Hiszünk benne, hogy az alkotás ki tud billenteni mindannyiunkat rosszabb hangulatainkból, kiszínezi a bezártságban töltött napokat, és feltölt, amikor kezdenénk lemerülni.

Tudjuk, hogy újra kevesebb a mozgástere mindannyiunknak, vagy a járványtól való félelem vagy a korlátozó rendeletek miatt. Szeretnénk Nektek az alkotás élményét és örömét továbbra is biztosítani…

Ezért is találtuk ki a kerámiák + a festékek + az élmény házhozszállítását.

Megrendeléseitekkel Ti is hozzájárultok egy családi-baráti vállalkozás jövőjéhez. Win-win, azaz nyer-nyer – mi az ilyen helyzeteket szeretjük!

Hálásan köszönünk minden eddigi megrendelést – akár “csak” egy vajtartó alja, akár egy egész családi festőcsomag volt az! Mindegyikkel támogattok egy olyan jövőt, amiben a MadeByYou hangulata újra élvezhető lesz élőben is.

Te csak válaszd ki a kerámiákat és színeket!

Már a WEBSHOPUNKBÓL rendelheted meg a Neked tetsző formákat és színeket! Mi pedig csomagoljuk is őket puha papírba és kicsi tégelyekbe! Házhoz szállítjuk Neked, ha szeretnéd, vagy átveheted személyesen is, ha még körbenéznél!

Ha bármilyen, webshoptól eltérő elképzelésed van, bátran jelezd! Küldj nekünk egy levelet az info@madebyyou.hu címre!

GLS-sel pár napon belül kiszállítjuk Nektek!

 

Gondosan csomagolt “pakkokat” adunk át a futároknak, melyek 2-5 napon belül megérkeznek Hozzátok.

A webshopunkon keresztül egyeztetjük a címeteket, telefonszámotokat, a kiszállítás idejét, és a futárcég jelzi, hogy melyik napon érkezik Hozzátok a csomaggal.

A házhozszállítás díja Magyarországon belül 1 útra 1790 Ft.

Ha szeretnéd, hogy el is hozzuk a megfestett kerámiákat, 1790 Ft-os díjért újra elgurulunk Hozzád.

A házhozszállítás díját és a kiválasztott kerámiák árát utalással vagy online bankkártyás fizetéssel tudjátok felénk rendezni, így senkinek nem kell készpénzt kezelnie.

 
Érdekel a lehetőség?
 
 
Vagy nézz szét a WEBSHOPUNKBAN, ahol online válogathatsz a formáink és színeink közül, online is fizethetsz, és megrendelheted a házhoz szállítást! 
0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba