Kreatív csapatépítések

Legyetek újra gyerekek, és bátran játszatok a formákkal, színekkel!

Amellett, hogy garantáltan jól szórakoztok majd, biztosra vesszük, hogy sok kollégát új oldaláról ismerhettek meg. A precízek, a viccesek, a művészlelkek mind megtalálják majd a hozzájuk leginkább illő formákat és technikákat… Mi pedig ott leszünk, hogy segítsünk nektek az önkifejezésben

Van Gogh vándorol

Kreatív élmény külső helyszínen

HUNDERTWASSER Kreatív
Reggelije

Csapatépítés délelőtt

PICASSO csapatépítő csomag

Fessetek szabadon!

Üvegékszeres csapatépítők

Online csapatépítő kerámiafestéssel

Van Gogh vándorol

Kreatív élmény külső helyszínen

Picasso csomag

HUNDERTWASSER Kreatív Reggelije

Csapatépítés délelőtt

Üvegékszeres csapatépítők

Vélemények, Referenciák

Ők már jártak nálunk…

…és jól érezték magukat:

“Csapatépítő tréning keretein belül volt szerencsénk először megismerni a helyet, ahová azóta is visszajárunk. Miért is? A MadeByYou szerintünk egy olyan hely, ahol pár órányi aktív, kreatív kikapcsolódásban lehet részünk. Mindannyian jól éreztük magunkat, ami köszönhető a szíves fogadtatásnak és a jó hangulatú környezetbek is. Jó volt újra gyereknek lenni! Köszönjük az élményt!”

A PTA-Diamond Kft. csapata

Nagyon tetszett a program. Jó volt, hogy egymásnak festettünk tárgyakat, mert így tényleg el kellett gondolkodnunk azon, hogy mi is áll legközelebb a társainkhoz, mi jellemző rájuk a legjobban. A hangulatot emelte a viccelődés, és úgy láttam, hogy az eleinte fanyalgó munkatársak is gyorsan belejöttek az alkotásba.

Én nagyon jól éreztem magam, jó volt a hangulat és a feladat is. Szerintem sok olyan tulajdonság és személyes info derült ki ebből a közös ‘kreatívkodásból’, ami hasznos lehet majd az egész csapatnak. A hely szerintem szuper, tetszett a dekoráció és a zene, segítőkészek és kedvesek voltak a szervezők.

Nekem különösen azért tetszett, mert megtapasztalhattam, hogy a kollégáim – akikkel leginkább csak munkaidőben találkoztam eddig – hogyan viselkednek a ‘céges léten’ kívül. Amellett, hogy sokkal felszabadultabbak, mint a munkahelyen, kiderült, hogy néhánynak még humora is van.

élményt!”

Az OTP csapata

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba