MadeByYour SOUL

MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!

Önismereti alkotóestek Erdős Ágival

Havonta kétszer a MadeByYou galériáján teret adunk egy picit másfajta alkotásnak. Egy olyan folyamatnak, ahol nem mindig cél az esztétika, ahol nem cél, hogy életünk legszebb művét alkossuk meg. Az lesz a cél ezeken a különleges hétfő esteken, hogy lélekből alkoss, és hogy az alkotás által jobban legyél.

Szeretném, hogy megérezd, mennyi mindent rejt a lelked!

Ami az alkotói folyamat során lehet, hogy könnyebben előbukkan, mint például egy beszélgetés során. Szándékom, hogy többet láss önmagadból, és az is, hogy többet merj megmutatni Önmagadból.

Alkotunk az alkotás öröméért, mert kikapcsol, feltölt és bearanyozza a napjainkat, és azért is, hogy tisztábban lássuk magunkat és jobban legyünk. Mert ebben rengeteget tud segíteni… Alkoss velem, hogy jobban legyél és más színben kezd látni a világod!


MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből! MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!


Kinek szólnak ezek az alkotóestek?

– Neked, ha érdekel az önismeret, és szeretnéd ennek egy különleges formáját kipróbálni.

– Neked, ha úgy érzed, hogy kevés az időd önmagadra és a kreatív oldalad megélésére.

– Neked, ha úgy érzed, hogy életed valamely területén elakadtál és jól jönne egy újfajta megközelítés a problémáid/nehézségeid felé, ami végre más irányba terel.

– Neked, ha úgy érzed, hogy rossz helyen vagy. Nem hozzád illő munkát végzel, nem neked való dolgokat tanulsz, esetleg nem jó emberek között töltöd a hétköznapjaidat.

– Neked, ha gyakran érzed magadat magányosnak, ha nincs kinek elmondani, ami a szívedet nyomja, mert eddigi tapasztalataid szerint téged nehezen vagy nem értenek meg.

– Neked, ha úgy érzed, hogy közel kerültél a kiégéshez, fásult, kimerült, kedvetlen, motiválatlan vagy. (Munka, tanulmányok, anyaság, párkapcsolat terén)

– Neked, ha érdekel, hogyan fordíthatod a javadra az alkotást, hogyan táplálkozhatsz belőle és hogyan érezheted magadat jobban egy-egy kreatív kihívás után.

– Neked akkor is, ha nincsen semmilyen művészeti tapasztalatod, és akkor is, ha már ismered magadat annyira, hogy tudod, téged tölt, ha bármit alkothatsz.

ÉRDEKEL!


MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!


Mi a jó benne? Hogyan működik?

Gyere, és kéthetente alkossuk ki magunkból a felgyűlt feszültséget, a kavargó gondolatainkat és érzéseinket! Az alkotás különféle formái csodás stresszoldók és „kicsatornázzák” belőled mindazt, ami feszít, nyomaszt. Sőt, még megérteni, elfogadni is segítenek őket, és egy újfajta látásmóddal tekinteni eddigi kérdéseidre, nehézségeidre.

A színek, formák, képek teljesen mást tudnak előhozni Belőled, mint a szavak… Ha sokat beszéltél már a problémáidról, jól fog esni ez az új megközelítés. Ha pedig még nem tudtad elmondani senkinek, hát fesd ki magadból… Mindenki képes beszélni a színek és formák nyelvén!

Az alkotás során beindul a jobb agyféltekénk, mely nem csak a festés, rajzolás terén kamatoztatja kreativitását, hanem a problémamegoldás terén is. A beszéd, legtöbbünk hétköznapi munkája általában a bal agyféltekénket teszi aktívvá. Adj teret a másik oldalnak, a te másik oldaladnak is!


MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!


Megtanulunk jobban lenni…

Gyere, és ismerd meg, milyen alkotási formákat és technikákat gyűjtöttem össze az évek során, hogy kicsit összekapjam magam vagy épp kimásszak egy mélyebb gödörből! Találd meg saját hangod, saját önkifejezési eszközödet te is, ahogyan már sok korábbi résztvevőnk ráérzett, ő hogyan tud segíteni önmagán, amikor nincs jó passzban!

Gyere, és tegyünk fel egymásnak és magunknak kérdéseket, amelyek közelebb visznek az utunkhoz, amelyen járni szeretnénk. Tanuljunk egymás példájából, történetéből, hozzáállásából!


Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partjánSzárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partjánSzárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján


Az alkotás egy új terep számodra?

Meglátod, a kezdeti bizonytalanság hamar magabiztossággá válik majd, és talán tovább bátorít arra, hogy még több ismeretlen terepen elindulj…

Már most is tudod, hogy jól hat Rád, ha alkotsz? Akkor engedd, hogy még több technikát adjak a kezedbe, amely feltölt, kikapcsol és új ablakokat nyit a világra.


MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!


Mire számíts? Mit alkotunk?

Egy egyre összehangoltabb csoportra, jó beszélgetésekre, empátiára, gondolatindító kérdésekre és számtalan féle alkotási formára. Szinte minden alkalomra más-más művészeti technikával készülök, egyrészt azért, hogy mindenki megtalálhassa, hogyan a legkönnyebb kifejeznie magát. Másrészt azért is, hogy minél több eszközöd legyen később otthon is arra, hogy jobb kedvre derülj és összekapd magadat, ha épp nehéz napok járnak. Célom, hogy megtanítsam, hogy mikor mihez nyúlj, ha a lelkednek egy kis alkotásra lenne szüksége.

Az esték során általában 1 vagy 2 technikát próbálunk ki, lesz köztük festés mindenre és mindenfélével, agyagozás, mozaik, kerámia, kollázs és montázs, gyöngyök és játék a papírral. Néha segítségül hívunk verseket, az írást és a zenét is.

A témák, melyekkel dolgozunk tőletek is függnek: Téged mi foglalkoztat most leginkább?

Másrészt én is készülök minden alkalomra olyan gondolat- és alkotás-indító kérdésekkel, melyek szinte mindannyiunk életét érintik.

KITÖLTÖM A JELENTKEZÉSI LAPOT!


MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!


A csoport ereje

Másokkal együtt alkotni élvezetes, inspiráló és erőt adó. Mindenki a saját hozott lelki tartalmaival dolgozik és nagyrészt befelé figyel, mégis olyan inspiráló, amikor tudjuk, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. Én is azon leszek, hogy ezt a megtartó alkotó-buborékot létre hozzam körülöttetek.

Az alkotások előtt és után beszélgetünk is. A csoportban elhangzott történetekből mindig tanulhatunk – szerintem nem igaz, hogy mindannyian csak a saját hibáinkból tudunk tanulni. Másrészt együttérzést szülnek, sorstársakra lelhetünk és egy közösség hatalmas erőt adhat mindenkinek, aki részese.


MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!


Ez egy zárt csoport?

A szeptemberi alkalom nyitott, hogy kipróbálhassátok, hogyan hat rátok az alkotás és önismeret ezen formája. Az októberi alkalmaktól kezdve zárt a csoport, hogy legyen lehetőségetek jobban megismerni egymást és legyen lehetősége kialakulni egy belső, bizalmi körnek köztetek.


Ki vagyok én?

MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!

Erdős Ági vagyok, pszichológus, art-coach, a MadeByYou alkotóműhelyek egyik alapítója és a MadeByYouR SOUL-Alkoss Lélekből! megálmodója. Két gyermekem van, akiktől a legnagyobb kihívásokat és tanításokat kapom.

Igyekszem az életem különféle területei között egyensúlyozni, és most már elhiszem, hogy ez akkor is sikeresnek mondható, ha nem minden egyes pillanatban teljes a harmónia. Igyekszem az „elég jó” hírnöke lenni és továbbra is az álmaimnak élni.

Az elmúlt 3 évben sok minden megváltozott körülöttem is és bennem is. Bár szívesen sürgettem volna, hagynom kellett, hogy újrarendeződjenek a dolgok és megtaláljam az én új helyemet és új utamat ebben a világban, mely most körbevesz. Ennek a keresgélésnek és újrarendeződésnek az egyik „gyümölcse” ez az önismereti alkotócsoport, melyet új témák és kihívások mentén dolgoztam ki.

A MadeByYou alkotóműhelyt eredetileg is azért hoztuk létre, és mindig is azért hittünk benne, mert láttuk, mekkora hatással van az emberekre az alkotás. Függetlenül nemtől, kortól, szakmától, művészeti képzettségtől, sok ezer vendégünkön láthattuk az átszellemülést, a pihenést, aha-élményeket, büszkeséget, örömöt.

2017-ben, Malatinszky Petrát megismerve fordultam vissza eredeti szakmámhoz, a pszichológiához, és vele együtt kezdtük el a kialakítani az első „SOUL” tréningünket. Azóta tartok művészetterápiás eszközökkel csoportokat és táborokat. Petra volt a katalizátorom. Sajnos ő már nincs közöttünk.

Sokat tanultam Sudár Györgyitől is a közös munkánk során, és a lassan 10 évvel ezelőtti csoportjában és art-coach képzésén is. Györgyi mindig is támogatott és bíztatott, hogy az alkotás és lélektan ötvözésében éljem ki magam, mind emberileg, mind szakmailag.

Lételemem a tanulás és az újdonságok. A művészeti technikák újdonságai mellett jelenleg Antalfai Márta természetre hangolt műveszetterápiás módszerét tanulom.

Életem igazán nehéz időszakaiban mindig két dolgot tettem: alkottam, vagy olyan személyek és képzések felé fordultam, melyek segíthettek az aktuális nehézségemben. Az önismeretem mélyülésében, a válásomban, a gyászomban, az sni-s gyermekem kezelésében, az anyaságomban vagy a vezetői szerepemben és a lehetőségeim kibontakoztatásában, a jövő felé fordulásban. Hiszek a dinamikus változásban, és egyre kevésbé hiszem, hogy mindent szükséges értenünk. Hiszek a bennünk élő erőben és a találkozások erejében.

Saját tapasztalataim is megerősítettek benne, hogy az alkotás öröme és az önismeret kalandja kéz a kézben járhatnak, jó párost alkotnak… Sosem állítottam, hogy mindenre megtaláltam a gyógyírt, de az évek során számtalan technikával és folyamattal találkoztam, melyek segíthetnek abban, hogy jobban legyél, hogy válaszokat kapj a kérdéseidre, hogy a Neked megfelelő útra találj, és hogy hinni tudj magadban és abban, hogy te ezt megérdemled.

Mert megérdemled.

ÉRDEKEL!


Mikor? Hol?

Az önismereti alkotásokat a MadeByYou Budapest Galériáján tartjuk, egy elzárt térben. Így teljesen diszkrét térben alkothatunk és beszélgethetünk majd.

Cím: 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)

Találkozásaink időpontjai:

 • Szeptember 30.
 • Október 14.
 • Október 28.
 • November 11.
 • November 25.
 • December 9.
 • Január 6.
 • Január 20.

Minden alkalom 3 órás, és hétfői napokon, 17:30-tól  20:30-ig tart.


Hogyan tudok jelentkezni?

Kétféle módon tudsz jelentkezni a csoportba.

Ha már ismersz, vagy hallottál rólam és a munkámról, vagy nagyon elkötelezett vagy a változás irányába, akkor válaszd azt, hogy rögtön a csoportba jelentkezel! Erre egy kedvezményes konstrukciót dolgoztam ki Neked:

8 alkalom, mely tartalmazza az első, ismerkedős alkalmat (amikor még „kipróbálók, nézelődők” is lesznek) és a részvételt 7 további alkalmon, amikor a csoport már zárt.

Ajándékom számodra egy egyéni, 50 perces art-coaching vagy konzultáció, 20.000 Ft értékben, a program során bármikor, előre egyeztetett időpontban. Kezdhetjük ezzel is a programot, hogy irányba álljunk. De kérheted később is, amikor extra lendületre, egy jó beszélgetésre vagy személyre szabott art-coachingra vágysz.

Ha bátor és elkötelezett vagy az önismeret irányában, a 8 alkalmas csoport díja + ajándék egyéni konzultációval: 142.000 Ft helyett összesen 120.000 Ft.

JELENTKEZEM!


Először kipróbálnád?

Ezzel a lehetőséggel az első alkalomra jelentkezel, mely után lehetőséged lesz eldönteni, hogy szeretnél-e a csoporttal tovább jönni a következő alkalmakra.

Az első alkalom díja 16.000 Ft.

A csoport további díja 7 x 18.000 Ft, melyet lehetőséged van egyben, illetve 2 vagy 3 részletben fizetni.

A 8 alkalom így összesen 142.000 Ft.

ELŐSZÖR KIPRÓBÁLOM!

A csoport min. 4 fő jelentkezése esetén indul. Maximális létszám: 8 fő.

Az első alkalom után én is tanácsolhatom azt, hogy ne a csoportban kezdd/folytasd az önismereti utadat. Ez esetben javasolok más megoldást számodra.

Hiányzás esetén “házi feladatot kapsz”, otthoni alkotást és gondolatébresztőket. Nem engedem el a kezed.

Jelentkezés előtt kérdésed van?

Ide írj nekem: [email protected]

Gyere, indulj velem az úton és nézzük meg, merre kanyarodik a tiéd!

Szeretettel várlak a szeptemberben induló önismereti alkotócsoportban!

VELED TARTOK!

MadeByYour SOUL – Alkoss Lélekből!

  Jelentkezési űrlap


  Ismerd meg, adatvédelmi szabályzatunkat.

  0
   0
   Kosarad
   Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba