Kreatív lánybúcsú az álomesküvőd előtt…

lanybucsu_index

Ha a petrezselyem árulásnál egy kicsit többre vágysz …

Ezt biztos, hogy még évekig emlegetni fogják a barátnők!

Szervezd hozzánk lánybúcsúdat, vagy legjobb barátnőd lánybúcsúját, hogy az álomesküvőt egy igazán emlékezetes lánybúcsú előzhesse meg.

A nálunk rendezett lánybúcsúval igyekszünk több gondot is levenni a vállatokról, hiszen tudjuk milyen sok feladat és szervezni való áll még előttetek. A kreatív elő-bulin túl nálunk az ifjú párnak szánt ajándékot is kipipálhatjátok! Készítsétek el együtt konyhájuk, lakásuk legkedvesebb darabjait vagy akár az első, komplett étkészletüket!

Mitől lesz még egyedibb ez a lánybúcsú? A jó hangulatról a MadeByYou mosolygós és segítőkész csapata gondoskodik majd 😉 

Hogyan néz ki egy MadeByYou-s lánybúcsú?

– a program a kerámiaformák összeválogatásával kezdődik

– ezután megmutatjuk Nektek az alap technikákat és segítünk ötleteitek megvalósításában

– ha egységes szettet szeretnétek, számos ötletünk van, hogyan lehet harmonizáló szettet készíteni úgy, hogy annak darabjai mégis egyedi alkotások maradjanak

– rágcsálnivalóval és harapnivalókkal nyugodtan készülhettek, fel vagyunk készülve színes tányérokkal és evőeszközökkel

– a tárgyakat ki kell égetnünk, ami pár napig eltart, de legalább nem kell őket magatokkal vinnetek a következő helyszínre 😉

– a festegetés után pár nappal Ti is ilyen boldogan tartjátok majd kezetekben az alkotásaitokat 😉 A menasszony ajándéka lesz? Vagy mindenki magának alkot? A Ti döntésetek!

A szettek és ajándékok összeválogatásában teljesen szabad kezet adunk nektek. Példaként mutatunk pár ötletet, hogy mennyi mindent készíthettek nálunk. A mi készletünk is folyamatosan változik, ezért ha a lánybúcsú napjára biztosra szeretnétek menni, gyertek be a MadeByYou-ba összeválogatni a párnak szánt kerámiákat. 

Ez a reggeliző szett 3 részes teáskannákból, lapos tányérokból, vajtartóból és egy kis cukros dobozkából áll. Ha például 10-en vagytok a csapatban, akkor ennek a szettnek az elkészítéséhez fejenként kb. 5000 Ft-ot kell bedobnotok a közösbe. A több részből álló formáknak köszönhetően biztosan senki sem marad majd festenivaló nélkül 😉

Ha egy kicsit nagyobb készletre gondoltatok, akkor mutatunk egy másik példát is. Ebben az összeállításban már a lisztnek, cukornak való dobozok, ezeken kívül fakanáltartó, szalvétatartó, kínáló tálak, egy teás kanna, egy váza és egy 4 részes desszertes tányér szett is helyet kapott.  Egy nagyobb szett elkészítéséhez 10 fős csoport esetén fejenként kb. 9-10.000 Ft-al számoljatok.

FIGYELEM!

A lánybúcsú alapdíja 4000 Ft/fő. Ez a díj teljes mértékben lefesthető – azaz, ha nagyobb összegben festetek, beszámítjuk ezt az összeget az árba. Ha azonban közösen festetek egyetlen tálat, akkor is ezzel a díjjal szükséges számolnotok résztvevőnként.

Szeretnétek nálunk búcsúztatni a menyasszonyt? Akkor itt várjuk a jelentkezéseteket:

info@madebyyou.hu

 

Nézd csak, ezek már mind megtörténtek nálunk… Esküvői fotózás… Lánykérés… 🙂 Sok boldogságot!