Kreatív lánybúcsú

KREATÍV LÁNYBÚCSÚ AZ ÁLOMESKÜVŐD ELŐTT…

Ha a petrezselyem árulásnál egy kicsit többre vágysz …

Ezt biztos, hogy még évekig emlegetni fogják a barátnők!

Szervezd hozzánk lánybúcsúdat, vagy legjobb barátnőd lánybúcsúját, hogy az álomesküvőt egy igazán emlékezetes lánybúcsú előzhesse meg.

A nálunk rendezett lánybúcsúval igyekszünk több gondot is levenni a vállatokról, hiszen tudjuk milyen sok feladat és szervezni való áll még előttetek. A kreatív elő-bulin túl nálunk az ifjú párnak szánt ajándékot is kipipálhatjátok! Készítsétek el együtt konyhájuk, lakásuk legkedvesebb darabjait vagy akár az első, komplett étkészletüket!

Mitől lesz még egyedibb ez a lánybúcsú? A jó hangulatról a MadeByYou mosolygós és segítőkész csapata gondoskodik majd

HOGYAN NÉZ KI EGY MADEBYYOU-S LÁNYBÚCSÚ?

– a program a kerámiaformák összeválogatásával kezdődik

– ezután megmutatjuk Nektek az alap technikákat és segítünk ötleteitek megvalósításában

– ha egységes szettet szeretnétek, számos ötletünk van, hogyan lehet harmonizáló szettet készíteni úgy, hogy annak darabjai mégis egyedi alkotások maradjanak

– rágcsálnivalóval és harapnivalókkal nyugodtan készülhettek, fel vagyunk készülve színes tányérokkal és evőeszközökkel

– a tárgyakat ki kell égetnünk, ami pár napig eltart, de legalább nem kell őket magatokkal vinnetek a következő helyszínre

– a festegetés után pár nappal Ti is ilyen boldogan tartjátok majd kezetekben az alkotásaitokat

A menyasszony ajándéka lesz? Vagy mindenki magának alkot? A Ti döntésetek!

A szettek és ajándékok összeválogatásában teljesen szabad kezet adunk nektek. Példaként mutatunk pár ötletet, hogy mennyi mindent készíthettek nálunk. A mi készletünk is folyamatosan változik, ezért ha a lánybúcsú napjára biztosra szeretnétek menni, gyertek be a MadeByYou-ba összeválogatni a párnak szánt kerámiákat.

Vannak szettek, amiket példaként mutatunk nektek, de szabad kezet kaptok, hogy megalkossátok a saját szettjeiteket. 

lánybúcsú MadeByYou Budapest

Fontos még, hogy tudd:

A lánybúcsú alapdíja fejenként minimum 5.990 Ft. Ez a díj teljes mértékben lefesthető – azaz, ha nagyobb összegben festetek, beszámítjuk ezt az összeget az árba. Ha azonban közösen festetek egyetlen tálat, akkor is ezzel a díjjal szükséges számolnotok résztvevőnként (tehát minimum 5.990 Ft/fő).

Az alapdíjon felül egy egyszeri 15.000 Ft szerviz díj van, ami tartalmazza a csapatvezetést, a teljes galéria használatát, ahol csak ti lesztek, biztosítunk tányérokat, poharakat, stb. és vendégeink vagytok egy limonádéra is!

Külön üdítő nálunk nincsen, ha szeretnétek, hozhattok nyugodtan. Festés közbeni étkezést nem javasoljuk, mert ha koszos, zsíros lesz a kerámia, akkor foltos lesz égetés után a végeredmény, nem tud megtapadni a máz.

A program nem zártkörű! A lenti üzlet térben betérő vendégek is festhetnek, a fenti galéria részünk, viszont csak a tiétek lesz.

Maximális létszám 10-12 fő.

 

Szeretnétek nálunk búcsúztatni a menyasszonyt? Akkor itt várjuk a jelentkezéseteket:

INFO@MADEBYYOU.HU

Nézd csak, ezek már mind megtörténtek nálunk… Esküvői fotózás… Lánykérés… Sok boldogságot!

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba