VAN GOGH Vándorol – Kreatív Élmény Külső Helyszínen

VG2097-150x150

Szeretnétek, hogy kitelepüljünk a céges Karácsonyotokra?

Egy újfajta csapatépít kerestek, mellyel elhozhatjátok a munkatársak körébe is az ünnepi készülődés hangulatát?

Szívesen alkotnátok egymásnak, kicsit a gyermeki játékosságot és kísérletezést átélve, nevetések közepette, amikor sok kollégátok (nem is gondoljátok, mennyi 😉 ) megmutathatja egy új oldalát?

MadeByYou-s csapatunkkal szívesen meglepjük a kollégákat egy 1,5-3 órás programmal, egy általatok megadott külső helyszínen.

Szálloda? Tárgyaló? Étterem? Mi mindegyik helyszínt alkalmassá tudjuk tenni az alkotásra!

“Ha megszólal benned egy hang, hogy te nem tudsz festeni, akkor csak fess nyugodtan tovább, és a hang el fog némulni!” Vincent Van Gogh

Higgyétek el, hogy mindenki tud olyat alkotni, amivel akár magának, akár a a csapat másik tagjának örömet szerez!

 

Hogyan zajlik a program?

Először válasszon mindenki egy neki tetsző formát – ez lesz az, amit nap mint nap használhat otthon, vagy az irodában, rátok gondolva. Fessetek magatoknak, vagy fessetek egymásnak!

Mi így gondoltuk újra a csapatos karácsonyi ajándékkészítést: Miután megjelöltétek saját választásaitokat, adjátok körbe a formákat, és fessen mindenki az összes többi munkatárs kerámiájára valami kedveset, vicceset, bíztatót, a leendő tulajdonosára jellemzőt! A közös emlékek felidézése által garantált a jó hangulat, és az is, hogy a csapatépítés végére közelebb kerültök egymáshoz.

 

Választható formák: Döntsétek el, hogy mely árkategóriánkból szeretnétek kerámiákat!

Kisebb tálkák és csészék, reggeliző lapos tányér, dobozkák, karácsonyi dekorációk 5990 Ft/fő

Sokféle bögre, müzlis tál, lapos tányér, díszek, nagyobb dobozok 6990 Ft/fő

Nagyobb kínáló tálak, óriás bögrék, vagy akár két kisebb forma fejenként 7990 Ft/fő

 

A Van Gogh Csomag teljes ára:

A kerámiák árán túl kiszállási díjat számítunk fel – függően a távolságtól.

Valamint a csapat méretétől függően 2-3-4 kedves és hozzáértő munkatársunk díját szükséges fizetnetek.

Egyeztessünk, hogy hol és hányan szeretnétek festeni!

 

“Minél többet gondolkodom rajta, annál inkább érzem, hogy semmi sincs, amiben több művészet lenne, mint szeretni az embereket.” Vincent Van Gogh

Ezt a csomagot akarjuk! >>> [email protected]

 

Mit foglalnak magukban az árak?

– Segítség, csapatvezetés. Kedves, segítőkész csapatunk a Ti igényeitekhez és tempótokhoz igazodva segít mindenkiből előcsalogatni az ötleteket és kreativitást.

– Ötletek. Sablonokat, mintákat, nyomdákat és egy különleges átmásoló papírt is biztosítunk, hogy megkönnyítsük a dolgotokat. Megtanítunk olyan technikákat, melyek nem igényelnek kézügyességet.

– Kötény. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok. Azonban nyugodtan jöhettek munkaruhában, a festékek vízzel könnyen eltávolíthatóak bárhonnan.

– Ingyenes házhozszállítás. A cég címére érkezik futárunk 3-6 nappal a csapatépítés után, amint kiégtek, elkészültek a műveitek.

– Angol nyelvű csapatvezetés. Ha nemzetközi a csapat, szívesen vállaljuk, hogy angolul kalauzolunk el Benneteket az alkotóműhelyben.

Szeretnénk időpontot egyeztetni! >>> [email protected]

További kérdéseitek vannak? Írjatok nekünk! >>> [email protected]

 

Gyakori kérdések:

– Milyen létszámú csapatot vállaltok?

Kitelepülést minimum 12 résztvevőhöz vállalunk. A felső létszám optimálisan 50 fő, de megoldjuk, ha ennél többen szeretnétek együtt alkotni. Eddig egy 100 fős nemzetközi csapat volt a legnagyobb létszám, akikkel együtt festettünk, és ők is, mi is kiálltuk a próbát 🙂

– Milyen messzire települtök ki? 

December 14. után már csak Budapesti helyszníre, de addig az ország egész területére vállaljuk a kitelepülést. Minden eszközt és alapanyagot viszünk magunkkal, Nektek csak asztalt, székeket és vizet (mosdó, konyha) szükséges biztosítanotok.

– Mi lesz a férfi munkatársainkkal?

El sem hinnétek, de mi 10 év tapasztalatából tudjuk: MINDIG a férfiaké a legprecízebb és a legviccesebb alkotások. Teljesen máshogy állnak egy-egy formánkhoz. Olyan lehetőségeket látnak bele, amit mi nők, nem. És olyan hangulatot csinálnak, amit mi nők – csak magunkban – nem tudnánk. Hozzátok őket bátran! A kezdeti szemforgatásuk nagyon hamar átalakul majd az alkotás hevében. (Garantáljuk :))

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba