Kamasz Művészeti Tábor

2022-ben is számíthattok ránk! Kamaszoknak szóló táborunkat 2022-ben is újra megtartjuk majd. Érdemes követned minket Facebookon vagy Instagramon, mert ott kommunikáljuk majd aktuális táboraink, programjaink időpontjait.

Az elmúlt négy évben több, mint 50 kamasz alkotott és inspirálódott Estella és Giulietta művésznőink szárnyai alatt. 2022-ben egy másik helyszínen, még több művésztanárral várjuk a kamaszokat – nem csak lányokat! – alkotni, méghozzá egy egész héten át!

A két fő táborvezető, az építész Giulietta (Pokol Juli) és a pszichológus Estella (Maklári Eszti) idén is a kultúrákra és a sokféle technikára fűzi fel a tábort. A résztvevő fiatalok több MadeByYou-s művésszel is találkoznak majd: Ágival, a MadeByYou alapítójával, aki az üvegek világába kalauzolja el a fiatalokat, Bogyóval  a Kalligráfia nagymesterével, és Orsival, aki a színházak világában tartott már sokféle gyermektábort.

A főszerep mégis a kamaszoké ezen a héten. Mi mind “csupán” inspirátoraik leszünk az 5 nap során.

 

 

Szeretnél TE is velük alkotni? A tábor művészeitől tanulni? Egy hétig minden nap inspirálódni?

Estella, Julietta és Orsi tehetséges és kísérletező kedvű művésznők… És nagyon társasági lények! Szeretik a mindennapjaikat színes egyéniségekkel, kíváncsi fiatalokkal tölteni. Küldetésük, hogy  minden napba belecsempésszék az ALKOTÁS ÖRÖMÉT. Ehhez vállalkozó kedvű fiatalokat keresnek, akikkel együtt nap-mint-nap alkotásokkal, új lendülettel, lelkesedéssel, a szépség és egyediség ünneplésével tudják megtölteni a pesti MadeByYou Galériáját.

Így hát TÉGED is invitálnak, hogy 5 napig alkoss, táborozz, szórakozz velük, és kísérletezz új technikákkal, a saját stílusoddal és mondanivalóddal a MadeByYou művészeti stúdiójában…

 

 

Érdekel Téged egy ilyen művészeti tábor?

Az akvarell festés?

A kerámia festés?

Az agyagozás?

A rajzolás?

Az ékszer készítés?

Festettél már vászonra?

Ezeket mind-mind kipróbálhatod!

 

MIKOR? HOL?

2022-ben is számíthattok ránk! Kamaszoknak szóló táborunkat 2022-ben is újra megtartjuk majd. Érdemes követned minket Facebookon vagy Instagramon, mert ott kommunikáljuk majd aktuális táboraink, programjaink időpontjait.

Minden este hazajárunk majd, és reggelente újult erővel kezdjük az alkotást, egészen késő délutánig.

Érkezés minden nap: 8:30-9:00, búcsú: 16:00-16:30

Estella, Giulietta és Orsi a Kálvin tér – az Egyetem tér – a Károlyi kert háromszögében vár Benneteket, a pesti MadeByYou-ban. Galériák, parkok, sétálóutcák övezetében, ahol sok-sok inspirációt gyűjthettek majd.

A műhelyben mindig jó a hangulat. A MadeByYou-sok, és a táborvezetők erről mindenképp gondoskodnak 🙂

 

 

MIRE KÉSZÜLJ?

Estella és Giulietta sok-sok rituálé által övezve élnek.

Reggeleiket tornával kezdik, délelőtti finomságaikat maguk készítik.

Minden nap alkotnak délelőtt is, és egy kicsit délután is.

Sokat járnak a természetben, a közeli árnyas parkokban, történelmi épületek között, hogy inspirálódjanak, kikapcsolódjanak.

Sokat dalolnak, viccelődnek, játszanak, kacagnak, és minden nap végeztével összeírják, mennyi szépet és értékeset láttak aznap.

Minden nap barátokat, “vándor művészeket” fogadnak, akik mindig új színt, új tudást hoznak a műhelybe, és akiktől mindig lehet valami újat tanulni.

 

 

KIKET VÁRUNK?

Olyan 11-15 év közötti fiatalokat, “nagyfiúkat és nagylányokat”, kamaszokat, akiket érdekel az alkotás, akik szeretik a kreatív időtöltéseket. Bár sok-sok nyári kikapcsolódásra is sor kerül (egy kis mozgás, kirándulás, kiállítás, és apró, ihletadó szépségek felfedezése a hétköznapokban) azért a tábor nagy részét ezek a művészeti irányultságú tevékenységek teszik ki.

Semmilyen előképzettség nem szükséges ehhez a táborhoz, csak a kamaszok nyitottsága, lelkesedése.

Fiúkra és lányokra egyaránt számítunk. Oktatóink között lesznek nők is és férfiak is.

Ha szereted az izgalmas történeteket, a művészettörténeti érdekességeket, ha szívesen bújnál egy hétre művészbőrbe, gyere! Akár már azon is gondolkozhatsz, hogy Neked mi lesz a művészneved… 😉

MIT VISZEL HAZA?

– Számtalan rajzot és festményt,

– 3 megfestett MadeByYou-s kerámiát,

– 3-4 saját magad által agyagból készített és mázzal díszített kerámiaformát (a formájuk, használatuk, stílusuk csak a te fantáziádra vannak bízva),

– 4 ékszert, vagy “kincset”, melyet Te készítettél Üvegből,

– a hét során írt csodás kreatív naplódat,

Ja, és jókedvet, új barátokat, sok-sok élményt és megvalósítható ötletet.

Ennyi mindent…

 

 

A TÁBOROZTATÓ CSAPATRÓL

…Hogy tudd, kikkel találkozol… És kedves szülő, hogy tudd, kikre bízod a gyermeked.

A MadeByYou-s csapatunk már 7. éve szervez felnőtteknek táborokat, és sokadik éve kínál gyermekprogramokat mások által szervezett napközis táborokban. Kamasz Tábort idén 3. alkalommal szervezünk.

A tábor fő oktatói: Giulietta (Pokol Juli) és Estella (Maklári Eszter) a MadeByYou csapat diákként dolgztak velünk, azóta építész és pszichológus vált belőlük, de szívük a kamaszokhoz és az alkotáshoz is visszahúz. A MadeByYou-ban munkájuk során gyakorta találkoztak gyerekekkel és segítették őket az alkotásban. Mindketten tapasztalt táboroztatók, a MadeByYou táborain túl iskolai, kreatív táborokban, sőt, a BátorTáborban is számtalanszor helyt álltak már.

2020-tól Drubina Orsi is csatlakozott hozzájuk táborvezetőként, aki 1,5 éve erősíti a MadeByYou csapatát, a kerámiafestés mellett pedig ír, színpadra visz darabokat, és több színjátszós tábort tartott már Vajdasági fiataloknak.

A tábor szervezésében Erdős Ági, a MadeByYou alapítója és a teljes MadeByYou-s csapat is részt vesz, és a lányokkal együtt felelősséget vállal a tábor MadeByYou-s hangulatáért és színvonaláért.

 

A tábor díja magában foglalja:

az egészséges uzsonnákat és a könnyű ebédeket,

az 5 nap alatt elkészült alkotásokat (kerámiák, üvegékszerek, mozaikos keret, papír és vászon festmények, agyagozott tárgyak, festett textil),

a múzeumi belépőt

és a művészeti díjat.

 

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Kérjük, ha érdekel a tábor, írj nekünk mielőbb a zsuzsa@madebyyou.hu email címre!

Ha kérdésed van, tedd fel bátran!

Nagyon sok szeretettel várunk!

Velük együtt, izgatottan, a rejtélyre és időutazásra éhesen vár TÉGED a MadeByYou teljes csapata, és a sok-sok “vándor”, akikkel az egy hét alatt találkozhatsz… 😉

Itt nézegethetsz képeket a MadeByYou egyik korábbi Kamasz Táboráról és alkotóiról:

https://www.facebook.com/pg/MadeByYouBudapest/photos/?tab=album&album_id=10156207440015081

 

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba