Kiskamasz Alkotótábor 2024

Érdekelnek a különböző alkotótechnikák és szeretnél egy igazán kreatív, izgalmas táborban részt venni?

Idén, immár negyedjére – a kiskamaszokat is szeretettel várjuk az egyhetes művészeti táborunkba, ahol sokféle művészeti tevékenységgel ismerkedhetnek meg. 2024-ben ismét művésztanárokkal várjuk a gyerekeket alkotni, méghozzá egy egész héten át!

Idei táborvezetőnk Api, alias Erős Apolka, Munkácsy-díjas szobrászművész, két kamasz fiú édesanyja. A tábort idén is a sokféle alkotótechnikára fűzzük fel, és egy különleges, művészi látásmódra, mellyel a gyerekek az egy hét során megismerkedhetnek. A táborban szerepet vállal még MadeByYou egyik tanára is, Farkas Rita. A napjaiknak nagy része szól majd a mesékről, történetekről, de leginkább a JÁTÉKRÓL. A művészet játékos műveléséről.

A főszerep mégis a gyerekeké ezen a héten. Mi mind “csupán” inspirátorok leszünk az 5 nap során.Szeretnél TE is velük alkotni? A tábor művészeitől tanulni? Egy hétig minden nap inspirálódni?

Apolka és Rita tehetséges és kísérletező kedvű művésznők… És nagyon társasági lények! Szeretik a mindennapjaikat színes egyéniségekkel, kíváncsi fiatalokkal tölteni. Küldetésük, hogy minden napba belecsempésszék az ALKOTÁS ÖRÖMÉT. Ehhez vállalkozó kedvű fiatalokat keresnek, akikkel nap-mint-nap alkotásokkal, új lendülettel, lelkesedéssel, a szépség és egyediség ünneplésével tudják megtölteni a MadeByYou Galériáját.

Így hát TÉGED is invitálnak, hogy 5 napig alkoss, táborozz, szórakozz velük, és kísérletezz új technikákkal, a saját stílusoddal és mondanivalóddal a MadeByYou művészeti stúdiójában…

Szeretnénk, ha a gyerekek is megmerítkezhetnének abban, milyen kísérletezve alkotni… úgy, hogy nem csak a produktum a lényeg, hanem a játékos, kísérletező, örömteli folyamat… amikor nincs elvárás… amikor a művészet önkifejezés. Hiszünk benne, hogy ez egy nyelv lehet a gyerekek számára, és ezáltal egy eszköz arra, hogy helyre tegyék önmagukban a világ dolgait és a saját életük eseményeit. Az alkotás mindig “kéznél van”, és ha ezt tudják, ha erre ráébrednek, akkor gyermekként és később kamaszként is hatalmas erőnek lesznek birtokában… miközben érzéssel és élettel teli alkotások születnek a kezeik közt.

TOVÁBB A JELENTKEZÉSHEZ!


Alsós tábor MadeByYou Budapest


Érdekel Téged egy ilyen művészeti tábor?

Az akvarell festés?

A kerámia festés?

Az agyagozás?

A rajzolás?

Az ékszer készítés?

Festettél már vászonra?

Ezeket mind-mind kipróbálhatod!MIKOR? HOL?

Időpont: 2024. augusztus 5-9. – Ha esetleg nem jó ez az időpont, a júliusi, másik táborunkba, a 12-16 éves kamaszokat várjuk és még van 2 helyünk! Klikk a lenti gombra, ha ez érdekel!

ÉRDEKEL A JÚLIUSI KAMASZTÁBOR!

Helyszín: MadeByYou, 1053 Bp., Királyi Pál utca 11.

Minden este hazajárunk majd, és reggelente újult erővel kezdjük az alkotást, egészen késő délutánig.

Érkezés minden nap: 8:30 – 9:00, búcsú: 16:00 – 16:30

Api és Rita a Kálvin tér – az Egyetem tér – a Károlyi kert háromszögében várnak Benneteket, a MadeByYou-ban. Galériák, parkok, sétálóutcák övezetében, ahol sok-sok inspirációt gyűjthettek majd.

A műhelyben mindig jó a hangulat. A MadeByYou-sok, és a táborvezetők erről mindenképp gondoskodnak 🙂

KITÖLTÖM A JELENTKEZÉSI LAPOT!MIRE KÉSZÜLJ?

Api és Rita sok-sok rituálé által övezve élnek.

Reggeleiket játékkal kezdik, délelőtti finomságaikat maguk készítik.

Minden nap alkotnak délelőtt is, és egy kicsit délután is.

Sokat dalolnak, viccelődnek, játszanak, kacagnak, és minden nap végeztével összeírják, mennyi szépet és értékeset láttak aznap.KIKET VÁRUNK?

Olyan 9-13 éves gyerekeket várunk, akik örömüket lelik a festésben-rajzolásban-alkotásban, akiket lekötnek a kreatív tevékenységek. Sokszínű és mozgalmas lesz a napjuk, de nem a legmozgékonyabbaknak való:), mert a tábor nagy részét a művészeti tevékenység, alkotás teszik ki.

Semmilyen előképzettség nem szükséges ehhez a táborhoz, csak a gyerekek nyitottsága, lelkesedése.

Fiúkra és lányokra egyaránt számítunk! 🙂

Ha szereted az izgalmas történeteket, a művészettörténeti érdekességeket, ha szívesen bújnál egy hétre művészbőrbe, gyere! Akár már azon is gondolkozhatsz, hogy Neked mi lesz a művészneved… 😉MIT VISZEL HAZA?

 • Számtalan rajzot és festményt,
 • 2 megfestett MadeByYou-s kerámiát,
 • 3 saját magad által agyagból készített és mázzal díszített kerámiaformát (a formájuk, használatuk, stílusuk csak a te fantáziádra vannak bízva),
 • 4 ékszert, vagy “kincset”, melyet Te készítettél Üvegből,
 • a hét során írt és rajzolt csodás kreatív naplódat,

Ja, és jókedvet, új barátokat, sok-sok élményt és megvalósítható ötletet.

Ennyi mindent…

JELENTKEZÉST ADOK LE!


Alsós alkotótábor MadeByYou6


A TÁBOROZTATÓ CSAPATRÓL:

…Hogy tudd, kikkel találkozol… És kedves szülő, hogy tudd, kikre bízod a gyermeked.

A MadeByYou-s csapatunk már 8. éve szervez felnőtteknek táborokat, és sokadik éve kínál alsósoknak és kamaszoknak szóló táborokat is.

A tábor fő oktatója: Erős Apolka szobrászművész, akivel korábban a Tengerparti Festőtáborunk résztvevői találkozhattak, akiket egy héten át instruált alkotásaik létrehozásában. Apolka közvetlen stílusa és humora felszabadító, tanácsai pedig nagyon precízek, lényegretörőek.

Apolka nagy tapasztalattal rendelkezik rajz és művészeti oktatás terén, egyik végzettsége szerint művészettörténet tanár. Az alkotás folyamatát és lelki megélését ő is jól ismeri, mert napjai nagy részét ő is alkotással tölti: modern szemléletű, egyedi stílusban alkotó, Munkácsy-díjas szobrászművész. Tartály szobrai és bronz-plasztikái őszinték, személyiséggel bíró karakterek, portrék. Munkái a létezés titokzatosságát, abszurditását, az emberi méltóságot és esendőséget járják körül. Apolkától nem csak a festés fortélyait tanulhatod meg, hanem azt is, hogyan vigyél lelket az alkotásaidba. Jobb kezekbe nem is kerülhetnél! Api, két kamasz gyerek anyukája, vidám, közvetlen személyiségével pedig garantáltan mindenkit megnevettet!

A tábor szervezésében Erdős Ági, a MadeByYou alapítója és a teljes MadeByYou-s csapat is részt vesz, és a lányokkal együtt felelősséget vállal a tábor MadeByYou-s hangulatáért és színvonaláért.


MENNYIBE KERÜL?

A tábor díja 109.000 Ft, helyett EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL (április 30-ig való előleg fizetés esetén érvényes ár) 99.000 Ft, ami magában foglalja:

 • az egészséges uzsonnákat és a könnyű ebédeket,
 • az összes alapanyagot,
 • az 5 nap alatt elkészült alkotásokat: festett kerámiák, üvegékszerek, papír és vászon festmények, agyagozott tárgyak, rajzok, tervek, egy
  szubjektív térkép, kollázsok.
 • munkatársaink díját,
 • és a művészeti díjat.

Aranykártyával rendelkezőknek a tábor díja 94.000 Ft,

Testvérkedvezmény szintén 94.000 Ft.

A kedvezmények nem összevonhatóak.

ILYEN TÁBORT KERESEK!!HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI? 

Kérjük, ha érdekel a tábor, írj nekünk mielőbb a [email protected] email címre!

Ha kérdésed van, tedd fel bátran!

Nagyon sok szeretettel várunk!

TOVÁBB A JELENTKEZÉSHEZ!


Itt nézegethetsz képeket a MadeByYou egyik korábbi Alsós Alkotótáborról és alkotóiról:

  Jelentkezési űrlap


  Ismerd meg, adatvédelmi szabályzatunkat.

  0
   0
   Kosarad
   Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba