Tengerparti festőtábor

2022-ben is számíthattok ránk! Érdemes követned minket Facebbokon vagy Instagramon, mert ott kommunikáljuk majd aktuális táboraink, programjaink időpontjait.

Mi 2022-ben is tengerre szállunk! Velünk tartasz?

Már jelentkezhetsz jövő évi tengerparti festőtáborunkba! 2022-ben  is biztosan utazunk az Adriai-tenger partjára, Korcula szigetére.

Bevalljuk, nem bírunk magunkkal, gondolatban már a horvát tengerparton festegetünk és ejtőzünk… Minden évben újra vágyunk a tenger látványára, az illatára, és az inspirációra, amit adni tud. Vágyunk az alkotásra, a szabadságra, egy kellemes és kreatív társaságra. Te is?

Ötvözd egy nyaralás alatt mindazt, amit szeretsz!

Az alkotás örömét és a tenger varázsát…

A kreativitást és a kikapcsolódást…

Töltődj fel egy csodás helyen, hagyd magadra hatni a színeket, illatokat, benyomásokat!

Tengerparti táborunkra festéssel készülünk – annak mindenféle ágával és technikájával, hogy megéld az újdonság varázsát, a kísérlezetés izgalmát, és hogy végül megtaláld a neked való technikákat, a saját stílusodat.

Vágysz erre a hangulatra? Egy ilyen csapatra?

El tudod képzelni magadat ezen a félszigeten lábat lógatva, alkotva?

Akkor engedd, hogy elkalauzoljunk Korcula szigetére…

Az olajfák közé, a sziklákat csapdosó tenger partjára, a hajadat fújdogáló szélbe, lassan kanyargó szerpentinekre, egy borkóstolásra… Kell a kényeztetés, hogy időről-időre újjászülessünk, igaz? Mi most erre készülünk: hogy Téged a művészettel és tengerparti programokkal kényeztessünk… egy egész hétig.

Látod, mi áll a képen? “A legjobbat érdemlem az Életben, és azt BOLDOGAN el is fogadom!” 

Közvetlenül a tenger partján találtunk egy kedves szállodát, kis lakosztályokkal és apartmanokkal, tengerre néző teraszokkal… ahol szívesen látnak minket rajztáblástól, festékekkel és kerámiákkal felszerelkezve is 🙂 Úgyhogy újra megyünk, immár 5. alkalommal!

Velünk tartasz 2021-ben?

Az egy hét alatt számtalan technikát kipróbálhatsz:

1. Fess kerámiát egy árnyas teraszon!

Használj mediterrán színeket, hagyd magadra hatni a természetet, a tengert, vagy akár a helyi mintákat! Sok-sok színt és technikát utaztatunk el a pesti belvárosból a horvát tenger partjára. Zsuzsi és Ági minden alapot és – ha kíváncsi vagy – titkos trükköt megmutat majd a kerámiafestésről. A tábor során megfestett kerámiákat mi hazaszállítjuk, és a pesti MadeByYou-ban égetjük ki. A kész kerámia műveidet a tábor után kb. 1 héttel tudod majd átvenni.

2. Fess akvarell képeket!

Ezt a könnyed hatású, vizes technikát nem is alkalmazhatnánk jobb helyen, mint a tengerparton! Milliónyi inspiráció vár Korculán! Ha most először próbálod ki ezt a technikát, annál izgalmasabb! 🙂 Bogyóval segítségedre leszünk, hogy az egy hét alatt ráérezz és szebbnél szebb alkotásokkal térj haza te is!

3. Fess vászonképet!

Milyen idilli, igaz? A kis állványokkal letelepedhetünk a félig fedett óriási teraszon, vagy bejárhatjuk a szigetet, újabb és újabb tájak után kutatva. Csak csípd el a hangulatot, a színeket… Hallgasd közben a kabócákat, a tenger hullámzását vagy a kedvenc zenédet. Itt minden adott lesz, hogy ellazulj és meglásd a szépséget és a benned rejlő, talán még fel sem fedezett kreativitást! Bogi, sőt az egész csapat a segítségedre lesz, hogy büszke legyél festményeidre!

4. Választható: Készíts a tenger és nyár által ihletett üvegékszereket!

Sok-sok színes üveggel készülünk, melyekből kedvedre készíthetsz gyűrűket, fülbevalókat, medálokat, karkötőket. Ági megtanít üveget vágni, repeszteni, és különféle technikával ragasztani – amikor épp nem jön az ihlet a festéshez, érdekes lehet átkapcsolni egy kicsit mechanikusabb kézműves technikára. Az égetést a MadeByYou-ban végezzük majd el – így maximum 10 nappal a nyaralás után már át is veheted a kész üvegeket, hogy a nyár folyamán még sokszor viselni tudd  ezeket a színes ékszereket.

Választhatod a kis csomagot 4 ékszerrel (8000 Ft) , vagy a nagy csomagot 8 ékszerrel (14.000 Ft).

 


Nem kell művésznek lenned, hogy élvezni tudd az alkotást!

Ez a tábor nem igényel semmiféle előképzettséget!

Neked szól…

…Ha szeretsz festeni – rajzolni – kreatívkodni.

…Ha mindez feltölt, kikapcsol, megnyugtat.

…Ha egyszerűen csak ÖRÖMÖDET LELED az alkotásban.

És Neked szól akkor is, ha szeretnél mindebben fejlődni. Ha eddig csak festeGETTÉL, rajzolGATTÁL, de most igényed lenne a helyükre tenni a dolgokat. Velünk tartanak művészek is, hogy segítsenek Neked az alkotásban.  De ez nem verseny lesz, hogy ki alkot szebbet, ugye tudod? 🙂 Mindannyian az alkotás öröméért megyünk!

Ha tetszik a program, akkor nézd meg, hogy hova megyünk! Talán az is tetszeni fog! 😉

Szívesen kortyolnád tengerre néző teraszon a reggeli kávét vagy az esti koktélt, miközben belebámulsz a nagy kékségbe?

Örülnél, ha néha kicsit elvonulhatnál és magadban lehetnél? Ha pedig úgy tartja kedved, a többiekkel bulizhatnál?

Szerintünk erre mind-mind alkalmas ez a szálláshely – ezért is választottuk, mert mi is erre vágyunk!

Választhatsz 1 vagy 2 ágyas szobát, melyek egy 3-4 fő számára közös nappaliból nyílnak. Minden nappali és az onnan nyíló terasz a tengerre néz. A leggyorsabbakra vár két VIP apartman is, melyek teraszáról 180 fokos kilátás nyílik a tengerre. Olvass tovább! A szállásokról alább még több infot megtudsz!

A szálloda közvetlenül a parton helyezkedik el, pár lépésre a víztől. Közel van a természet, és rövid kocsi/buszútra a közeli település. Garantált a kikapcsolódás, a természetközeliség, a totál relax 🙂 Ha pedig pezsegni vágyunk, fogjuk magunkat és bemegyünk Korcula városába.

Alternatív programok

A festés mellett időt hagyunk a pihenésre is. Ha már a tengerparton vagyunk, legyen egy kis színünk is, igaz?

És alkotni nem lehet inspiráció nélkül, így nem maradunk egy helyben… Barangolunk a szigeten, meglátogatjuk Korcula városát, egy közeli kikötőt és egy kedves-családias borpincét is. Biztos, hogy ihletet ad majd a látvány…

Ez egy felnőtt tábor!

Így nem lesz minden fix. Dönthetsz majd, hogy ejtőznél a parton, vagy inkább festenél? Maradnál alkotni, vagy szívesebben mennél barangolni, óvárost, olajütőt, a szigetet felfedezni?

Készülünk egy rugalmas órarenddel, és te magad választhatod meg, hogy mely programokon szeretnél részt venni! Jó gyermekként önfeledten játszani, de azért jó dolog a felnőtt létben a választás szabadsága is… Igaz? Most mindkettőt átélheted!

Már most tudod, hogy érdekel? Írj nekünk!

Itt tudsz jelentkezni: tenger@madebyyou.hu

Ha szeretnél velünk jönni, de kérdésed van, akkor is ide írj nekünk! Ez még nem jelentkezés, csak érdeklődés!


 MIKOR? MIKOR? MIKOR?

Voltunk már szeptemberben is és júliusban is. Idén is szép időt akarunk, így a melegebb hónapra szavaztunk.

2022-ben is számíthattok ránk! Érdemes követned minket Facebookon vagy Instagramon, mert ott kommunikáljuk majd aktuális táboraink, programjaink időpontjait.

Ha jó az időpont, olvass tovább!


 MENNYIBE KERÜL?

A tábor díja két részből áll: művészeti + szállás díjból.

A tábor művészeti díjáról 2022-ben tudsz majd érdeklődni és ennyi mindent magában foglal:
 • egy naaagy vázlatfüzetet, tele a saját akvarellfestményeiddel,
 • 2 nagy, vagy 3 közepes vagy 4 kisebb vászonképet (akrillal festve),
 • több választható kerámiaformát,
 • a művészeti képzést napi 4-5 órában, 4 instruktor által,
 • a programvezetést és a szervezés költségeit,
 • egy saját rajztáblát,
 • és néhány olyan eszközt, melyeket a tábor után is megtarthatsz, ha megszeretted őket 🙂
PLUSZ választható az üvegékszer készítés

Az alap szállás és étkezés díjáról 2022-ben tudsz majd érdeklődni, és magában foglalja mindezeket:

 • a szállást 7 éjszakára 2 ágyas szobában (mely egy másik szobával közös nappaliból nyílik, közös fürdővel),
 • 7 reggelit és 2 vacsorát,
 • melyből 1 ismerkedős és 1 búcsúvacsora. A többi estén a hotelben á la carte lehet enni, vagy elmegyünk vacsorázni, ahol mindenki igénye szerint fogyaszthat – ez önköltséges.
 • 1 borkóstolást finom falatokkal, melyre a vendégünk vagy egy helyi borpincében.
 • Napközben vízzel, limonádéval, magokkal, rágcsálnivalókkal, és gyümölcsökkel látunk el Benneteket, nehogy kitikkandjatok alkotás közben.
 • A hotel strandját díjmentesen használhatjuk, és olyan közel van, hogy ÖRÖM! 🙂
 • Sőt, ebbe az árba még az utasbiztosítást is belefoglaltuk. 😉

* A szobák mind 2 ágyasak, francia vagy különággyal. 2 szoba nyílik egy közös nappaliból, azaz 4 fő lakik egy lakosztályban.

Ha Te nem szeretnél közös nappalit, csak kettesben lennél valakivel,

vagy rendben van a közös nappali, de szeretnél egyágyas szobában lakni,

esetleg apartmant választanál, ahol konyha is van,

akkor jelezd nekünk ezt külön a tenger@madebyyou.hu címen, és elküldjük Neked ezek árát, lehetőségeit.

** A lemondás feltételeiről is a válasz emailünkben olvashatsz, ha elküldöd nekünk érdeklődésedet, jelentkezésedet a tenger@madebyyou.hu email címre.

+ PLUSZ az utazás költsége

Terveink szerint kisbusszal és 1-2 személyautóval megyünk, így gyorsabbak lehetünk, mint nagy busszal. Ha te szeretnél saját autóval jönni,  jelezd nekünk, így össze tudjuk hangolni az utazás beosztását időben! Az utazás költsége benzinnel, komppal, autópálya matricával, buszbérléssel 60.000-80.000 Ft/fő körül várható. Messze megyünk, de csodálatos helyre viszünk! 🙂

+ Ajándék minden résztvevőnek!!! 

A táborba érkezésedkor egy naaagy ajándékcsomaggal várunk! A dobozt tele tettük hasznos felszerelésekkel, melyek egyszerűbbé és boldogabbá teszik majd tábori életedet – és reméljük, a tábor utáni életedet is.

Rajztábla, saját akvarelltömb a festményeidnek, egy egyedi bögre, melyet a MadeByYou-ban lesz lehetőséged megfesteni az ismerkedési esten vagy a nyár folyamán, és egy tutiszuper hosszúszálú vékony ecset, mely megoldja a lehető legvékonyabb vonalak örök kérdését 🙂

Várjuk jelentkezésedet! 

Ha szeretnél velünk jönni, írj nekünk a tenger@madebyyou.hu címre! Ha kérdésed van, szintén ezen az email címen tudsz érdeklődni.


Jelentkezés:

Jelentkezéshez írj egy emailt a tenger@madebyyou.hu email címre Zsuzsinak! Egy visszaigazoló emailben elküldjük neked a fizetés lehetséges módjait, időpontjait, rákérdezünk a szoba-igényedre, és személyesen egyeztetünk minden kérdésről, ami felmerül Benned.

2022-ben megyünk hatodszor “alkotótáborozni” a tengerpartra, de az elmúlt 7 évben Balatonalmádiban és a tengeren már összesen 40 hétnyi tábort tartottunk. Megtapasztaltuk, hogy az egy hetes alkotás alatt mennyi mindent elő tudunk csalogatni belőletek, és Ti is Önmagatokból.

Hidd el, hogy kreatívabb, bátrabb, ügyesebb vagy, mint gondolod!

De tudod mit? Ne ítélkezzünk, hogy “szép, jó, ügyes, tehetséges”, még pozitívan se! Egyszerűen csak játszunk, fessünk, alkossunk és élvezzük együtt a tengert, és mindazt, amit egy hét kreatív nyaralás adni tud… Nagyon sokat.

Szeretettel várunk!

A MadeByYou csapata


Biztonság:

Ez most különösen fontos kérdés, és mi igyekszünk nagyon figyelni rá! A 2020-as és 2021-es táborunkat már pandémiás körülmények között tartottuk meg, és mindannyian egészségesek maradtunk és feltöltődve tértünk haza.

Alkotás közben: 

Alkotásaink helyszíne a hotel tágas és két oldalt nyitott fedett terasza. A levegő könnyen áramlik, folyamatosan szellőzik a tér, és egymástól kellő távolságra tudunk majd leülni alkotni.

Kérünk, hogy alkotás előtt és közben gyakran moss kezet! Mi kézfertőtlenítőt is biztosítunk, és minden egyes nap lefertőtlenítjük a festékes palackokat. Mindenkire figyelni fogunk – igazi ÓVÓ-nénik leszünk!

A szálloda biztonsági intézkedései:

A szállodában is rendszeresen fertőtlenítenek mindent. Szerencsés, hogy nincs sok közös tér az éttermeken és recepción kívül, mert minden lakosztály/apartman a sétáló utcáról, szabadból nyílik.

A reggeli során különféle ételek közül választhatsz: kiszemeled, mit szeretnél enni, és a pincérek szednek neked – mintha egy gyorsétteremben haladnál a különféle kirakott ételek sora mellett. Nem fogja minden vendég végigfogdosni ugyanazokat a kanalakat és péksütiket…

Az éttermi asztalokat a horvát rendeleteknek megfelelő távolságra helyezik el egymástól, és a szálloda garantálja, hogy betart minden helyi rendeletet és biztonsági intézkedést.

Mi ezen felül minden lakosztály számára biztosítunk fertőtlenítőszert, melyet a közös térben és a fürdőszobátokban tudtok majd használni.

Biztonságban érzed magad? Szeretettel várunk! 🙂


Végigolvasva mindezt… beindult a fantáziád?

Nagyon vársz már egy kis kikapcsolódásra, a többszöri karantén után emberek társaságára, a négy fal után térre, távlatokra, természetre?

Akkor, amíg gondolkodsz és döntesz, nézd végig ezeket a képeket! Egy kis inspiráció korábbi résztvevőink alkotásaiból, az előző évek életképeiből…

Ezt jelezték vissza nekünk a tavalyi táborunk résztvevői:

“Úgy érzem, hogy rengeteget kaptam a csapattól, amit ezúton is köszönök. Óriási az empátia részetekről, és mindig ráéreztetek, hogy mikor van szükség segítségre vagy bátorításra, és mikor van szükség hagyni, hogy belefeledkezzünk az alkotásba.”

“Csodálatos volt az egész és az előző kérdésre is reagálnék itt, hogy a szervezéstől le voltam nyűgözve. Az a stresszmentesség, lazaság, tökéletességre való görcsös törekvés nélküliség, ami bennetek volt, nagyon ritka. És pont ezért lett minden tökéletes. A legtöbb emberben ennyi ember programjának szervezése, irányítása során rengeteg feszültség felmerül, rajtatok soha egy pillanatig nyomokban sem látszott ilyesmi. Felhőtlenül, könnyedén oldottátok meg a helyzeteket, így valójában fel sem tűnt, ha bármikor nehézségbe ütköztetek volna. Ági és Eri végtelen kedvessége, türelme, elfogadása, empátiája tiszteletre méltó és példaértékű. Nagyon köszönöm Nektek a tábort, a szervezést, mindent! :)” Oláh Márti

“Pont olyan volt, mint amit a leírás alapján vártam, csak egy kicsit még jobb. :)”
“Köszönök mindent személy szerint. Köszönöm a kedvességeteket, a szervezést, felkészültséget és a sok-sok nevetést :)”
“Nagyon nagyon szépen köszönjük a szuper szervezést és a rengeteg segítséget. El sem tudjàtok képzelni mennyi mindent ki tudtatok belőlünk hozni a foglalkozásokon. :)”
“Emelem kalapom előttetek mindenért. Maradjatok ilyenek, s kívánok jó egészséget mindehhez. Imádnivaló a pozitivitásotok, a türelmetek. Mindaz, amit adtok nekünk. 😊😊😊😊😊😊😊😊”
“Szuper élmény, szuper lehetőség megismerni új arcokat, embereket, és tanulni olyanokról, akik tudnak sokat és persze alkotni. Köszi 🙂 ” Kata

 

Szeretettel várunk Téged is!

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk!

tenger@madebyyou.hu

Hurrá, nyaralunk! Nyaralni fogunk idén is 😉

0
  0
  Kosarad
  Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba