Speciális mázak – kerámiafestő workshop – kristályos máz – 2024. szeptember 11.

17 990 Ft19 990 Ft


Lenne kedved egy közös kísérletezéshez?

Egy izgalmas workshoppal készülünk azon kísérletező kedvű Vendégeink számára, akik kíváncsiak, milyen különleges hatásokat lehet elérni exkluzív mázunk segítségével!

Kristályos máz?

Többször jártál már nálunk, de még nem is hallottál erről a festékről?

Bizony-bizony! Ezek egy olyan speciális máz, amit a MadeByYou-ba látogatva nem tudsz kipróbálni, mert alkalmazásához megfelelő tudás szükséges.

Ezen a workshopon a  kristályos mázzal fogunk megismerkedni. Egy felfedezős, kísérletezős, belemerülős, laza hangulatú workshoppal készülünk. Izgalmas lesz végigmenni a folyamatokon, hogy hogyan tudunk elérni hasonló hatásokat a kerámia felületén. Ha érdekel mit is takar pontosan ennek a különleges festéknek az elnevezése, jelentkezz mielőbb!


A foglalkozásra két csomagot alakítottunk ki Nektek:
 • Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft. A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani: válassz egy OLIV fül nélküli bögrét, vagy egy SOHO14 müzlis tálat.
 • Lila csomag: ha szívesen festenél egy kicsit különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft. Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani: Válassz egy LUNGO bögrét, vagy egy SCAN müzlis tálat.

A formákról képeket lejjebb görgetve találsz!


MIKOR? 2024. szeptember 11-én, szerdán, 17:30 – 20:30-ig.


HOL? 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)


A meghirdetett foglalkozásunk felnőtt program, melyre 14 év a korhatár.

Érdekel? 🙂
Akkor görgess lejjebb és olvass tovább!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, vagy ARANYKÁRTYÁS vendégünk vagy,  akkor kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség egyéb okokból a webshopon keresztül fizetni, hanem írj egy e-mail az [email protected] címre és küldjük is a részleteket! 🙂

Cikkszám: N/A Kategória:

Lenne kedved egy közös kísérletezéshez?

Egy új és izgalmas workshoppal készülünk azon kísérletező kedvű Vendégeink számára, akik kíváncsiak, milyen különleges hatásokat lehet elérni exkluzív mázaink segítségével!

Kristályos máz?

Többször jártál már nálunk, de még nem is hallottál erről a mázunkól?

Bizony-bizony! Ez egy olyan máz, amit a MadeByYou-ba látogatva nem tudsz kipróbálni, mert alkalmazásához megfelelő tudás szükséges.


Speciális-mázak-kerámiafestő-workshop-MadeByYou-Budapest


Ezen a workshopon a kristályos mázzal fogunk közelebbről megismerkedni. A kristályos festékkel tényleg igazán lehet kísérletezni, mert még mi se tudjuk előre megmondani, hogy tűpontosan milyen hatást fogsz látni a választott kerámiádon. De ne ijedj meg, garantáljuk, hogy a végeredmény csodás lesz!

A foglalkozást Béndek Orsi Bogyó tartja, akinek gyönyörű alkotásaival gyakran találkozhatsz a MadeByYou üzletében vagy a social média felületeinken. Biztos lehetsz benne, hogy Tőle konkrét válaszokat kapsz kérdéseidre, és abban is, hogy jó érzékkel meglátja, mikor van szükséged inkább Neked egy kis bíztatásra, és mikor az alkotásodnak egy kis korrekcióra.

Bogyótól olyan fortélyokat és trükköket tanulhatsz, melyekkel igazán eredeti és egyedi lesz a végeredmény a limitált festékeket használva.

Izgalmasan hangzik?


Speciális mázak - kerámiafestő workshop - kristályos máz


Szeretnél hasonló végeredményt látni a kerámiádon?

Egy felfedezős, kísérletezős, belemerülős, laza hangulatú workshoppal készülünk. Izgalmas lesz végigmenni a folyamatokon, hogy hogyan tudunk elérni hasonló hatásokat a kerámia felületén. Ha érdekel mit is takar pontosan a kristályos festék elnevezése, jelentkezz mielőbb!

Nálunk nem kötelező mindnekinek ugyanolyan kerámiát festeni, bármit alkothatsz, amihez csak kedved van! Mégis segítünk, és vezetjük a kezed, hogy jól sikerüljön az alkotásod!


Speciális mázak - kerámiafestő workshop - kristályos máz


Engedd szabadjára a fantáziád! Alkoss és kapcsolódj ki!

A MadeByYou elsőszámú célja, ahogy minden egyes foglalkozásunk megmerítkezz az alkotás élményében. Csodás, színekkel teli és varázslatos dolgokat tudj létrehozni, megmutathass valamit a világból vagy magadból. Ez a workshop az élményeken túl azt célozza meg, hogy merj elrugaszkodni a megszokottól, merj belevágni új dolgokba, felfedezz, megtanulj új technikákat, alkoss szabadon, és persze, hogy kapcsolódj ki egy kicsit.

Nem szükséges előképzettség a kurzushoz, bártan jelentkezz, ha utoljára az iskolapadban ülve festettél! 🙂 Bogyó ott lesz és megmutatja akár az ecsetkezelést, mozdulatokat, amik neki a csuklójában és kisujjában vannak - és amiket te is könnyedén alkalmazhatsz!

Egy biztos; mindenkiben ott rejtőzik a képesség, hogy előhozza a benne rejlő festőművészt.


Speciális-mázak-kerámiafestő-workshop-MadeByYou-Budapest


Mit tartalmaznak az árak?

 • 1 választott kerámiát és a limitált mázat. Tartalmazza az ár az utómunkálatot is: a kerámia égetését, így lesz tartós, és nap-mint-nap használható az alkotásod.
 • Szakmai segítséget, csapatvezetést. Kedves, segítőkész csapatunk a Ti igényeitekhez és tempótokhoz igazodva segít mindenkiből előcsalogatni az ötleteket és kreativitást.
 • Ötleteket. Bemutatunk inspirációnak több féle kerámiát, majd megtanítunk alap technikákat is, melyek nem igényelnek kézügyességet. Akinek pedig van, segítünk neki ezt a tálentumot a legjobban kihasználni.
 • Kötényt. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok.

Speciális mázak - kerámiafestő workshop - kristályos máz


Mennyibe kerül?

Kétféle csomagot alakítottunk ki Neked, válassz kedvedre!

Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft.

A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy 10,5 cm magas, 300 ml-es  OLIV bögrét:

vagy válassz egy 14 cm átmérőjű, 6 cm magas SOHO14 müzlis tálat:

SOHO14-müzlis-tál-MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest

 


Lila csomag: ha szívesen festenél egy különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft.

Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy 9,5 cm magas, 350 ml-es LUNGO bögrét:

vagy egy 13,5 cm átmérőjű, 7,5 cm magasságú, skandináv stílusú SCAN müzlis tálat:

SCAN-kerámia-madebyyou

 

 


Mikor?

2024. szeptember 11-én, szerdán, 17:30 - 20:30-ig.


Hol tartjátok?

Helyszín: MadeByYou Pest – 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11.


Hogyan tudok jelentkezni?

Jegyed legkönnyebben ezen az oldalon maradva, a lap tetején, kerámiaforma választása után, a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintva tudod megvenni.

MEGVESZEM A JEGYEM!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, NE a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni. Ebben az esetben írj egy e-mail-t az [email protected] -s levélcímünkre (Leveled tárgya legyen: Speciális mázak foglalkozás + “a foglalkozás dátuma”).


Béndek Orsi, Bogyó


Összeszedtünk néhány olyan kérdést, mely az előzetes érdeklődés során felmerült:

Miért válaszd ezt a foglalkozást?
✅ 3 óra teljes kikapcsolódás!
✅ Alkothatsz valami szuper kerámiát, amit évekig használni tudsz!
✅ Vidám társaság! Csatlakozz hozzánk és töltődj fel lelkileg egy vidám, kreatív workshopon.
✅ Akár ajándékba is adhatod! Szülinapra, névnapra vagy csak úgy... hidd el, ennek az ajándéknak mindenki örülni fog! 🙂
_
✅ Ez a foglalkozás Neked szól, ha festettél már nálunk, de szívesen kipróbálnál valami újat, vagy még sosem próbáltad a kerámiafestést, egyszerűen csak tetszik a programunk, jelentkezz bátran!
_
✅ Nálunk nem kötelező mindnekinek ugyanolyan kerámiát festeni, bármit alkothatsz, amihez csak kedved van! Mégis segítünk, és vezetjük a kezed, hogy jól sikerüljön az alkotásod!
_
Kell a részvételhez bármilyen előképzettség?

Nem szükséges előképzettség a kurzushoz, bártan jelentkezz, ha utoljára az iskolapadban ülve festettél! 🙂 Mi segítünk, hogy lásd magadon a technikai fejlődést, az új látásmódot, az új megközelítéseket.

_

Fiatalok, gyerekek is jöhetnek?

Ez egy felnőtt kurzus! Szeretnénk, ha az a 3 óra nagyon összeszedetten és hasznosan telne, felnőttek számára érdekes kérdésekkel, témákkal és nyelvezettel. Jelen foglalkozásra 14 éves kor felett várunk Mindenkit szeretettel!

_

Mit kell magunkkal hozni?

Semmit, csak hozd magadat és a lelkesedésedet, kíváncsiságodat! Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk!


Csatlakozz Te is, és Béndek Orsi Bogyó segít a koncepciód felépítésében, és a kivitelezésben is hasznos trükköket mutat majd Neked!

Inspirálódj a hallottakból, használd a képgyűjteményeinket és fess magadnak egy mutatós egyedi kerámiát!

Ha úgy érzed, megszólított ez a lehetőség, akkor ne hezitálj tovább, jelentkezz IDE KATTINTVA a webshopon keresztül vagy írj egy e-mailt az [email protected] címre.

Bátran írj nekünk, ha további kérdéseid lenének!

Szeretettel várunk!

Bogyó és a MadeByYou csapata

További információk

Válassz kerámiaformát!

Arany csomag – OLIV bögre, Arany csomag – SOHO14 müzlis tál, Lila csomag – LUNGO bögre, Lila csomag – SCAN müzlis tál

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Speciális mázak – kerámiafestő workshop – kristályos máz – 2024. szeptember 11.

17 990 Ft19 990 Ft


Lenne kedved egy közös kísérletezéshez?

Egy izgalmas workshoppal készülünk azon kísérletező kedvű Vendégeink számára, akik kíváncsiak, milyen különleges hatásokat lehet elérni exkluzív mázunk segítségével!

Kristályos máz?

Többször jártál már nálunk, de még nem is hallottál erről a festékről?

Bizony-bizony! Ezek egy olyan speciális máz, amit a MadeByYou-ba látogatva nem tudsz kipróbálni, mert alkalmazásához megfelelő tudás szükséges.

Ezen a workshopon a  kristályos mázzal fogunk megismerkedni. Egy felfedezős, kísérletezős, belemerülős, laza hangulatú workshoppal készülünk. Izgalmas lesz végigmenni a folyamatokon, hogy hogyan tudunk elérni hasonló hatásokat a kerámia felületén. Ha érdekel mit is takar pontosan ennek a különleges festéknek az elnevezése, jelentkezz mielőbb!


A foglalkozásra két csomagot alakítottunk ki Nektek:
 • Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft. A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani: válassz egy OLIV fül nélküli bögrét, vagy egy SOHO14 müzlis tálat.
 • Lila csomag: ha szívesen festenél egy kicsit különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft. Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani: Válassz egy LUNGO bögrét, vagy egy SCAN müzlis tálat.

A formákról képeket lejjebb görgetve találsz!


MIKOR? 2024. szeptember 11-én, szerdán, 17:30 – 20:30-ig.


HOL? 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)


A meghirdetett foglalkozásunk felnőtt program, melyre 14 év a korhatár.

Érdekel? 🙂
Akkor görgess lejjebb és olvass tovább!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, vagy ARANYKÁRTYÁS vendégünk vagy,  akkor kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség egyéb okokból a webshopon keresztül fizetni, hanem írj egy e-mail az [email protected] címre és küldjük is a részleteket! 🙂

Cikkszám: N/A Kategória:

Lenne kedved egy közös kísérletezéshez?

Egy új és izgalmas workshoppal készülünk azon kísérletező kedvű Vendégeink számára, akik kíváncsiak, milyen különleges hatásokat lehet elérni exkluzív mázaink segítségével!

Kristályos máz?

Többször jártál már nálunk, de még nem is hallottál erről a mázunkól?

Bizony-bizony! Ez egy olyan máz, amit a MadeByYou-ba látogatva nem tudsz kipróbálni, mert alkalmazásához megfelelő tudás szükséges.


Speciális-mázak-kerámiafestő-workshop-MadeByYou-Budapest


Ezen a workshopon a kristályos mázzal fogunk közelebbről megismerkedni. A kristályos festékkel tényleg igazán lehet kísérletezni, mert még mi se tudjuk előre megmondani, hogy tűpontosan milyen hatást fogsz látni a választott kerámiádon. De ne ijedj meg, garantáljuk, hogy a végeredmény csodás lesz!

A foglalkozást Béndek Orsi Bogyó tartja, akinek gyönyörű alkotásaival gyakran találkozhatsz a MadeByYou üzletében vagy a social média felületeinken. Biztos lehetsz benne, hogy Tőle konkrét válaszokat kapsz kérdéseidre, és abban is, hogy jó érzékkel meglátja, mikor van szükséged inkább Neked egy kis bíztatásra, és mikor az alkotásodnak egy kis korrekcióra.

Bogyótól olyan fortélyokat és trükköket tanulhatsz, melyekkel igazán eredeti és egyedi lesz a végeredmény a limitált festékeket használva.

Izgalmasan hangzik?


Speciális mázak - kerámiafestő workshop - kristályos máz


Szeretnél hasonló végeredményt látni a kerámiádon?

Egy felfedezős, kísérletezős, belemerülős, laza hangulatú workshoppal készülünk. Izgalmas lesz végigmenni a folyamatokon, hogy hogyan tudunk elérni hasonló hatásokat a kerámia felületén. Ha érdekel mit is takar pontosan a kristályos festék elnevezése, jelentkezz mielőbb!

Nálunk nem kötelező mindnekinek ugyanolyan kerámiát festeni, bármit alkothatsz, amihez csak kedved van! Mégis segítünk, és vezetjük a kezed, hogy jól sikerüljön az alkotásod!


Speciális mázak - kerámiafestő workshop - kristályos máz


Engedd szabadjára a fantáziád! Alkoss és kapcsolódj ki!

A MadeByYou elsőszámú célja, ahogy minden egyes foglalkozásunk megmerítkezz az alkotás élményében. Csodás, színekkel teli és varázslatos dolgokat tudj létrehozni, megmutathass valamit a világból vagy magadból. Ez a workshop az élményeken túl azt célozza meg, hogy merj elrugaszkodni a megszokottól, merj belevágni új dolgokba, felfedezz, megtanulj új technikákat, alkoss szabadon, és persze, hogy kapcsolódj ki egy kicsit.

Nem szükséges előképzettség a kurzushoz, bártan jelentkezz, ha utoljára az iskolapadban ülve festettél! 🙂 Bogyó ott lesz és megmutatja akár az ecsetkezelést, mozdulatokat, amik neki a csuklójában és kisujjában vannak - és amiket te is könnyedén alkalmazhatsz!

Egy biztos; mindenkiben ott rejtőzik a képesség, hogy előhozza a benne rejlő festőművészt.


Speciális-mázak-kerámiafestő-workshop-MadeByYou-Budapest


Mit tartalmaznak az árak?

 • 1 választott kerámiát és a limitált mázat. Tartalmazza az ár az utómunkálatot is: a kerámia égetését, így lesz tartós, és nap-mint-nap használható az alkotásod.
 • Szakmai segítséget, csapatvezetést. Kedves, segítőkész csapatunk a Ti igényeitekhez és tempótokhoz igazodva segít mindenkiből előcsalogatni az ötleteket és kreativitást.
 • Ötleteket. Bemutatunk inspirációnak több féle kerámiát, majd megtanítunk alap technikákat is, melyek nem igényelnek kézügyességet. Akinek pedig van, segítünk neki ezt a tálentumot a legjobban kihasználni.
 • Kötényt. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok.

Speciális mázak - kerámiafestő workshop - kristályos máz


Mennyibe kerül?

Kétféle csomagot alakítottunk ki Neked, válassz kedvedre!

Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft.

A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy 10,5 cm magas, 300 ml-es  OLIV bögrét:

vagy válassz egy 14 cm átmérőjű, 6 cm magas SOHO14 müzlis tálat:

SOHO14-müzlis-tál-MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest

 


Lila csomag: ha szívesen festenél egy különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft.

Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy 9,5 cm magas, 350 ml-es LUNGO bögrét:

vagy egy 13,5 cm átmérőjű, 7,5 cm magasságú, skandináv stílusú SCAN müzlis tálat:

SCAN-kerámia-madebyyou

 

 


Mikor?

2024. szeptember 11-én, szerdán, 17:30 - 20:30-ig.


Hol tartjátok?

Helyszín: MadeByYou Pest – 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11.


Hogyan tudok jelentkezni?

Jegyed legkönnyebben ezen az oldalon maradva, a lap tetején, kerámiaforma választása után, a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintva tudod megvenni.

MEGVESZEM A JEGYEM!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, NE a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni. Ebben az esetben írj egy e-mail-t az [email protected] -s levélcímünkre (Leveled tárgya legyen: Speciális mázak foglalkozás + “a foglalkozás dátuma”).


Béndek Orsi, Bogyó


Összeszedtünk néhány olyan kérdést, mely az előzetes érdeklődés során felmerült:

Miért válaszd ezt a foglalkozást?
✅ 3 óra teljes kikapcsolódás!
✅ Alkothatsz valami szuper kerámiát, amit évekig használni tudsz!
✅ Vidám társaság! Csatlakozz hozzánk és töltődj fel lelkileg egy vidám, kreatív workshopon.
✅ Akár ajándékba is adhatod! Szülinapra, névnapra vagy csak úgy... hidd el, ennek az ajándéknak mindenki örülni fog! 🙂
_
✅ Ez a foglalkozás Neked szól, ha festettél már nálunk, de szívesen kipróbálnál valami újat, vagy még sosem próbáltad a kerámiafestést, egyszerűen csak tetszik a programunk, jelentkezz bátran!
_
✅ Nálunk nem kötelező mindnekinek ugyanolyan kerámiát festeni, bármit alkothatsz, amihez csak kedved van! Mégis segítünk, és vezetjük a kezed, hogy jól sikerüljön az alkotásod!
_
Kell a részvételhez bármilyen előképzettség?

Nem szükséges előképzettség a kurzushoz, bártan jelentkezz, ha utoljára az iskolapadban ülve festettél! 🙂 Mi segítünk, hogy lásd magadon a technikai fejlődést, az új látásmódot, az új megközelítéseket.

_

Fiatalok, gyerekek is jöhetnek?

Ez egy felnőtt kurzus! Szeretnénk, ha az a 3 óra nagyon összeszedetten és hasznosan telne, felnőttek számára érdekes kérdésekkel, témákkal és nyelvezettel. Jelen foglalkozásra 14 éves kor felett várunk Mindenkit szeretettel!

_

Mit kell magunkkal hozni?

Semmit, csak hozd magadat és a lelkesedésedet, kíváncsiságodat! Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk!


Csatlakozz Te is, és Béndek Orsi Bogyó segít a koncepciód felépítésében, és a kivitelezésben is hasznos trükköket mutat majd Neked!

Inspirálódj a hallottakból, használd a képgyűjteményeinket és fess magadnak egy mutatós egyedi kerámiát!

Ha úgy érzed, megszólított ez a lehetőség, akkor ne hezitálj tovább, jelentkezz IDE KATTINTVA a webshopon keresztül vagy írj egy e-mailt az [email protected] címre.

Bátran írj nekünk, ha további kérdéseid lenének!

Szeretettel várunk!

Bogyó és a MadeByYou csapata

További információk

Válassz kerámiaformát!

Arany csomag – OLIV bögre, Arany csomag – SOHO14 müzlis tál, Lila csomag – LUNGO bögre, Lila csomag – SCAN müzlis tál

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
  0
  Kosarad
  Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba