Van Gogh – kerámiafestő foglalkozás – 2024. május 8.

17 990 Ft19 990 Ft


Ismerd meg Vincent van Gogh festészeti technikáit és alkoss saját, egyedi kerámiát a MadeByYou-ban!

A május 8-i kerámiafestő foglalkozáson inspirációt meríthetsz a mester markáns ecsetvonásai és élénk színei közül, miközben szabadon kifejezheted saját egyéniséged és kreativitásodat, hiszen nálunk nem kell mindenkinek ugyanazt festeni.

A foglalkozás vezetője Erős Apolka lesz, aki a Ti kérdéseitek, igényeitek, elakadásaitok mentén halad majd az instrukciókkal, és tucatnyi inspiráló képpel segíti a saját alkotásod elindítását. Bátran érkezz saját fotókkal, mi azon leszünk, hogy az elképzeléseid minél precízebben tudd megvalósítani, és a workshop végére el tudd készíteni saját Van Gogh-ihlette kerámiádat.

 

“Ha hallasz belül egy hangot, ami azt súgja: “nem tudsz festeni!”, akkor okvetlenül állj neki festeni, és a hang elnémul.”
(Van Gogh)

Ez a workshop alkalmas mindenki számára, kezdőktől a haladó szintűekig. Nincs szükség semmilyen festési előképzettségre, csak nyitottságra és kreativitásra. Hagyd, hogy a művészet inspiráljon, és hozz létre egyedi alkotásokat, miközben úgy fogod érezni magad, mint egy igazi művész!

Egy biztos, mindenkiben ott rejtőzik a képesség, hogy előhozza a benne rejlő festőművészt..erről Api fog gondoskodni a kerámiafestő foglalkozáson, ahol a világ egyik legismertebb festőjének, Vincent van Gogh-nak stílusába nyerhetsz bepillantást.


A foglalkozásra két csomagot alakítottunk ki:
 • Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft. A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani: válassz egy FSDE, különleges formájú tányért 21×18 cm-es méretben, vagy egy 11 cm átmérőjű 5 cm magas DOG dobozt.
 • Lila csomag: ha szívesen festenél egy kicsit különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft. Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani: Válassz egy 20 cm átmérőjű KITE mélytányért, vagy egy ORDE 23 cm-es tányért.

A formákról képeket lejjebb görgetve találsz!


MIKOR? 2024. május 8-án, szerdán, 17:30 – 20:30-ig.

HOL? 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)


A meghirdetett foglalkozásunk felnőtt program, melyre 14 év a korhatár.

Érdekel? 🙂
Akkor görgess lejjebb és olvass tovább!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség egyéb okokból a webshopon keresztül fizetni, hanem írj egy e-mail az [email protected] címre és küldjük is a részleteket! 🙂

Alkoss Van Gogh stílusában!

Ismerd meg a művészóriás művészetét és festési technikáit a MadeByYou-ban!

Képzeld el, ahogy a barátaid és családtagjaid - sőőőt Te magad is - elismerő tekintetekkel nézitek a Vincent van Gogh stílusban festett kerámiádat. Mi segítünk ebben, hiszen a foglalkozáson Van Gogh stílusával, filozófiájával és ecsetkezelésével ismerkedhetsz meg, miközben saját egyedi alkotást hozhatsz létre.

Api segít Neked megismerni az alapanyagokat és az alapvető technikákat, hogy mesés, egyedi alkotásokat hozhass létre. Letisztult mintagyűjtemény és egy sor hasznos jó tanács vár. Ha Rád is nagy hatással van Van Gogh művészete, akkor próbáld ki magad és töltsd velünk a hétköznap estédet.


Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Ha beléphetnél a festménybe, hova állnál, és milyen részleteket festenél meg?

A zseniális művész stílusa megalapozta az új művészeteket. Alkotásai jellegzetesek, karakteresek. Talán az egyetlen festő, akinek munkái a világ majd' minden táján népszerűek. Vincent van Gogh felülmúlhatatlan volt, amikor a tájak hangulatának ábrázolásáról volt szó a festményein. Az aratásban szinte érezni lehet a szárazságot és a hőséget. Van Gogh az ég azúrkék színét a föld sárga és zöld tónusaival kombinálta, hogy megragadja a nyári nap hangulatát.

Képzeletben beléphetsz majd egy-egy festmény világába, és megidézheted azt a hangulatot és érzést, amit a művész ábrázolt. Lehet, hogy elkalandozol egy napfényben úszó búzamezőn, ahol az aratás folyik, vagy egy csillagos éjszakán sétálsz a levendulamezők között. Bárhol is jársz a festményben, lehetőséged lesz felfedezni és megragadni a természet szépségét és az érzelmek gazdagságát, ahogyan Van Gogh is tette. Várunk, hogy együtt felfedezzük a festészet varázslatos világát, és együtt alkossunk valami különlegeset!


Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Ha szeretnél még további érdekességeket hallani, akkor tarts velünk!

A 3 órás workshop alatt segítünk látványos, dekoratív kerámiákat alkotni. Kiváló minőségű eszközöket és anyagokat biztosítunk, hogy a végeredmény valóban lenyűgöző legyen. A workshop végeztével pedig nem kell sokat várnod, mi kemencében kiégetjük az elkészült kerámiákat, Te pedig pár nap múlva hazaviheted alkotásodat, ami egyedi dísz lehet otthonodban vagy akár ajándékként is tökéletes lehet.

Ez a foglalkozás ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztaltabb kerámiafestők számára. Nincs szükség előzetes festési tapasztalatra, csak nyitottságra és kreativitásra. Az élénk színek és a részletgazdag minták által inspirálva garantáltan emlékezetes és izgalmas élményben lesz részed.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, foglald le helyedet mielőbb, mivel a workshop csoportlétszáma korlátozott! Legyél részese ennek a különleges eseménynek és hozz létre saját Van Gogh inspirálta kerámia alkotást, amire mindig büszke lehetsz!

A célunk a MadeByYou-ban, hogy kihozzuk belőled a kreativitást, ami azt jelenti, hogy segítsünk Neked valami újat, vagy újszerűt alkotni. Merítkezz meg az alkotás élményében. Hozz létre csodás, színekkel teli és varázslatos dolgokat, és az alkotáson keresztül mutass valamit a világból vagy magadból.


Apolka Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

Ki vezeti a foglalkozást?

A foglalkozás vezetője Erős Apolka lesz, aki a Ti kérdéseitek, igényeitek, elakadásaitok mentén halad majd az instrukciókkal, és tucatnyi inspiráló képpel segíti a saját alkotásod elindítását.

Erős Apolka szobrászművésszel korábban a Tengerparti Festőtáborunk résztvevői találkozhattak, akiket egy héten át instruált alkotásaik létrehozásában. Apolka közvetlen stílusa és humora felszabadító, tanácsai pedig nagyon precízek, lényegretörőek.

Apolka nagy tapasztalattal rendelkezik rajz és művészeti oktatás terén, egyik végzettsége szerint művészettörténet tanár. Az alkotás folyamatát és lelki megélését ő is jól ismeri, mert napjai nagy részét ő is alkotással tölti: modern szemléletű, egyedi stílusban alkotó, Munkácsy-díjas szobrászművész. Tartály szobrai és bronz-plasztikái őszinték, személyiséggel bíró karakterek, portrék. Munkái a létezés titokzatosságát, abszurditását, az emberi méltóságot és esendőséget járják körül.

Apolkától nem csak a festés fortélyait tanulhatod meg, hanem azt is, hogyan vigyél lelket az alkotásaidba. Jobb kezekbe nem is kerülhetnél!

 


Mikor?

2024. május 8-án szerdán, 17:30 - 20:30-ig.


Hol tartjátok?

Helyszín: MadeByYou Pest

Budapest, V. kerület, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)

VELETEK TARTOK!


Mennyibe kerül?

Kétféle csomagot alakítottunk ki Neked, válassz kedvedre!

Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft.

A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy FSDE, különleges formájú tányért 21×18 cm-es méretben:

Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

vagy válassz egy 11 cm átmérőjű 5 cm magas DOG dobozt:

DOG-kerek-ékszeres-bonbonos-doboz-MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest

 


Lila csomag: ha szívesen festenél egy különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft.

Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy 20 cm átmérőjű KITE mélytányért:

 

 

vagy válassz egy ORDE 23 cm-es tányért:

 Orde_tányér

Hogy könnyebb legyen a döntés, hogy a 4 forma közül melyiket válaszd, a lenti képen a 4 választható kerámiát láthatod:

Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Mit tartalmaznak az árak?

 • 1 választott kerámiát és a festékmázakat. Tartalmazza az ár az utómunkálatot is: a kerámia égetését, így lesz tartós, és nap-mint-nap használható az alkotásod.
 • Foglalkozás vezetését. Az igényeidhez és tempódhoz igazodva segítünk előcsalogatni belőled az ötleteket és kreativitást.
 • Ötleteket. Bemutatunk inspirációnak több féle kerámiát, majd megtanítunk alap technikákat is, melyek nem igényelnek kézügyességet. Akinek pedig van, segítünk neki ezt a tálentumot a legjobban kihasználni.
 • Kötényt. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok.

Az ár magában foglal mindent, amire szükséged lesz.

MEGYEK A FOGLALKOZÁSRA!


Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Összeszedtünk néhány olyan kérdést, mely az előzetes érdeklődés során felmerült:

Miért válaszd ezt a foglalkozást?
✅ 3 óra teljes kikapcsolódás!
✅ Alkothatsz valami szuper kerámiát, amit évekig használni tudsz!
✅ Vidám társaság! Csatlakozz hozzánk és töltődj fel lelkileg egy vidám, kreatív workshopon.
✅ Akár ajándékba is adhatod! Szülinapra, névnapra vagy csak úgy... hidd el, ennek az ajándéknak mindenki örülni fog! 🙂
_
✅ Ez a foglalkozás Neked szól, ha festettél már nálunk, de szívesen kipróbálnál valami újat, vagy még sosem próbáltad a kerámiafestést, egyszerűen csak tetszik a programunk, jelentkezz bátran!
_
✅ Nálunk nem kötelező mindnekinek ugyanolyan kerámiát festeni, bármit alkothatsz, amihez csak kedved van! Mégis segítünk, és vezetjük a kezed, hogy jól sikerüljön az alkotásod!
_
Kell a részvételhez bármilyen előképzettség?

Nem szükséges előképzettség a kurzushoz, bártan jelentkezz, ha utoljára az iskolapadban ülve festettél! 🙂 Mi segítünk, hogy lásd magadon a technikai fejlődést, az új látásmódot, az új megközelítéseket.

_

Fiatalok, gyerekek is jöhetnek?

Ez egy felnőtt kurzus! Szeretnénk, ha az a 3 óra nagyon összeszedetten és hasznosan telne, felnőttek számára érdekes kérdésekkel, témákkal és nyelvezettel. Jelen foglalkozásra 14 éves kor felett várunk Mindenkit szeretettel!

_

Mit kell magunkkal hozni?

Semmit, csak hozd magadat és a lelkesedésedet, kíváncsiságodat! Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk!


Hogyan tudok jelentkezni?

Jegyed legkönnyebben ezen az oldalon maradva, a lap tetején, kerámiaforma választása után, a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintva tudod megvenni.

MEGVESZEM A JEGYEM!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, NE a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni. Ebben az esetben írj egy e-mail-t az [email protected] -s levélcímünkre (Leveled tárgya legyen: Van Gogh foglalkozás + “a foglalkozás dátuma”).


Szívesen hallanál még Van Gogh művészetéről? Kísérleteznél a kerámiákon? Alkotnál hasonló stílusban?

Inspirálódj a hallottakból, használd a képgyűjteményeinket és fess magadnak egy mutatós egyedi kerámiát!

Ha úgy érzed, megszólított ez a lehetőség, akkor ne hezitálj tovább, jelentkezz IDE KATTINTVA a webshopon keresztül vagy írj egy e-mailt az [email protected] címre.

Bátran írj nekünk, ha további kérdéseid lenének!

Sok szeretettel várunk!

Erős Apolka szobrászművész, és a MadeByYou Budapest csapata

Irány festeni! Szárnyald túl a képzelt határaidat!


Addig is inspirálódj a MadeByYou-ban készült Van Gogh stílusú kerámiáinkból:

Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

További információk

Válassz egy kerámiaformát:

Arany csomag – FSDE tányér, Arany csomag – DOG doboz, Lila csomag – KITE mélytányér, Lila csomag – ORDE tányér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Van Gogh – kerámiafestő foglalkozás – 2024. május 8.

17 990 Ft19 990 Ft


Ismerd meg Vincent van Gogh festészeti technikáit és alkoss saját, egyedi kerámiát a MadeByYou-ban!

A május 8-i kerámiafestő foglalkozáson inspirációt meríthetsz a mester markáns ecsetvonásai és élénk színei közül, miközben szabadon kifejezheted saját egyéniséged és kreativitásodat, hiszen nálunk nem kell mindenkinek ugyanazt festeni.

A foglalkozás vezetője Erős Apolka lesz, aki a Ti kérdéseitek, igényeitek, elakadásaitok mentén halad majd az instrukciókkal, és tucatnyi inspiráló képpel segíti a saját alkotásod elindítását. Bátran érkezz saját fotókkal, mi azon leszünk, hogy az elképzeléseid minél precízebben tudd megvalósítani, és a workshop végére el tudd készíteni saját Van Gogh-ihlette kerámiádat.

 

“Ha hallasz belül egy hangot, ami azt súgja: “nem tudsz festeni!”, akkor okvetlenül állj neki festeni, és a hang elnémul.”
(Van Gogh)

Ez a workshop alkalmas mindenki számára, kezdőktől a haladó szintűekig. Nincs szükség semmilyen festési előképzettségre, csak nyitottságra és kreativitásra. Hagyd, hogy a művészet inspiráljon, és hozz létre egyedi alkotásokat, miközben úgy fogod érezni magad, mint egy igazi művész!

Egy biztos, mindenkiben ott rejtőzik a képesség, hogy előhozza a benne rejlő festőművészt..erről Api fog gondoskodni a kerámiafestő foglalkozáson, ahol a világ egyik legismertebb festőjének, Vincent van Gogh-nak stílusába nyerhetsz bepillantást.


A foglalkozásra két csomagot alakítottunk ki:
 • Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft. A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani: válassz egy FSDE, különleges formájú tányért 21×18 cm-es méretben, vagy egy 11 cm átmérőjű 5 cm magas DOG dobozt.
 • Lila csomag: ha szívesen festenél egy kicsit különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft. Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani: Válassz egy 20 cm átmérőjű KITE mélytányért, vagy egy ORDE 23 cm-es tányért.

A formákról képeket lejjebb görgetve találsz!


MIKOR? 2024. május 8-án, szerdán, 17:30 – 20:30-ig.

HOL? 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)


A meghirdetett foglalkozásunk felnőtt program, melyre 14 év a korhatár.

Érdekel? 🙂
Akkor görgess lejjebb és olvass tovább!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség egyéb okokból a webshopon keresztül fizetni, hanem írj egy e-mail az [email protected] címre és küldjük is a részleteket! 🙂

Alkoss Van Gogh stílusában!

Ismerd meg a művészóriás művészetét és festési technikáit a MadeByYou-ban!

Képzeld el, ahogy a barátaid és családtagjaid - sőőőt Te magad is - elismerő tekintetekkel nézitek a Vincent van Gogh stílusban festett kerámiádat. Mi segítünk ebben, hiszen a foglalkozáson Van Gogh stílusával, filozófiájával és ecsetkezelésével ismerkedhetsz meg, miközben saját egyedi alkotást hozhatsz létre.

Api segít Neked megismerni az alapanyagokat és az alapvető technikákat, hogy mesés, egyedi alkotásokat hozhass létre. Letisztult mintagyűjtemény és egy sor hasznos jó tanács vár. Ha Rád is nagy hatással van Van Gogh művészete, akkor próbáld ki magad és töltsd velünk a hétköznap estédet.


Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Ha beléphetnél a festménybe, hova állnál, és milyen részleteket festenél meg?

A zseniális művész stílusa megalapozta az új művészeteket. Alkotásai jellegzetesek, karakteresek. Talán az egyetlen festő, akinek munkái a világ majd' minden táján népszerűek. Vincent van Gogh felülmúlhatatlan volt, amikor a tájak hangulatának ábrázolásáról volt szó a festményein. Az aratásban szinte érezni lehet a szárazságot és a hőséget. Van Gogh az ég azúrkék színét a föld sárga és zöld tónusaival kombinálta, hogy megragadja a nyári nap hangulatát.

Képzeletben beléphetsz majd egy-egy festmény világába, és megidézheted azt a hangulatot és érzést, amit a művész ábrázolt. Lehet, hogy elkalandozol egy napfényben úszó búzamezőn, ahol az aratás folyik, vagy egy csillagos éjszakán sétálsz a levendulamezők között. Bárhol is jársz a festményben, lehetőséged lesz felfedezni és megragadni a természet szépségét és az érzelmek gazdagságát, ahogyan Van Gogh is tette. Várunk, hogy együtt felfedezzük a festészet varázslatos világát, és együtt alkossunk valami különlegeset!


Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Ha szeretnél még további érdekességeket hallani, akkor tarts velünk!

A 3 órás workshop alatt segítünk látványos, dekoratív kerámiákat alkotni. Kiváló minőségű eszközöket és anyagokat biztosítunk, hogy a végeredmény valóban lenyűgöző legyen. A workshop végeztével pedig nem kell sokat várnod, mi kemencében kiégetjük az elkészült kerámiákat, Te pedig pár nap múlva hazaviheted alkotásodat, ami egyedi dísz lehet otthonodban vagy akár ajándékként is tökéletes lehet.

Ez a foglalkozás ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztaltabb kerámiafestők számára. Nincs szükség előzetes festési tapasztalatra, csak nyitottságra és kreativitásra. Az élénk színek és a részletgazdag minták által inspirálva garantáltan emlékezetes és izgalmas élményben lesz részed.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, foglald le helyedet mielőbb, mivel a workshop csoportlétszáma korlátozott! Legyél részese ennek a különleges eseménynek és hozz létre saját Van Gogh inspirálta kerámia alkotást, amire mindig büszke lehetsz!

A célunk a MadeByYou-ban, hogy kihozzuk belőled a kreativitást, ami azt jelenti, hogy segítsünk Neked valami újat, vagy újszerűt alkotni. Merítkezz meg az alkotás élményében. Hozz létre csodás, színekkel teli és varázslatos dolgokat, és az alkotáson keresztül mutass valamit a világból vagy magadból.


Apolka Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

Ki vezeti a foglalkozást?

A foglalkozás vezetője Erős Apolka lesz, aki a Ti kérdéseitek, igényeitek, elakadásaitok mentén halad majd az instrukciókkal, és tucatnyi inspiráló képpel segíti a saját alkotásod elindítását.

Erős Apolka szobrászművésszel korábban a Tengerparti Festőtáborunk résztvevői találkozhattak, akiket egy héten át instruált alkotásaik létrehozásában. Apolka közvetlen stílusa és humora felszabadító, tanácsai pedig nagyon precízek, lényegretörőek.

Apolka nagy tapasztalattal rendelkezik rajz és művészeti oktatás terén, egyik végzettsége szerint művészettörténet tanár. Az alkotás folyamatát és lelki megélését ő is jól ismeri, mert napjai nagy részét ő is alkotással tölti: modern szemléletű, egyedi stílusban alkotó, Munkácsy-díjas szobrászművész. Tartály szobrai és bronz-plasztikái őszinték, személyiséggel bíró karakterek, portrék. Munkái a létezés titokzatosságát, abszurditását, az emberi méltóságot és esendőséget járják körül.

Apolkától nem csak a festés fortélyait tanulhatod meg, hanem azt is, hogyan vigyél lelket az alkotásaidba. Jobb kezekbe nem is kerülhetnél!

 


Mikor?

2024. május 8-án szerdán, 17:30 - 20:30-ig.


Hol tartjátok?

Helyszín: MadeByYou Pest

Budapest, V. kerület, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)

VELETEK TARTOK!


Mennyibe kerül?

Kétféle csomagot alakítottunk ki Neked, válassz kedvedre!

Arany csomag: ha egyszerűbb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft.

A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy FSDE, különleges formájú tányért 21×18 cm-es méretben:

Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

vagy válassz egy 11 cm átmérőjű 5 cm magas DOG dobozt:

DOG-kerek-ékszeres-bonbonos-doboz-MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest

 


Lila csomag: ha szívesen festenél egy különlegesebb vagy nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft.

Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy 20 cm átmérőjű KITE mélytányért:

 

 

vagy válassz egy ORDE 23 cm-es tányért:

 Orde_tányér

Hogy könnyebb legyen a döntés, hogy a 4 forma közül melyiket válaszd, a lenti képen a 4 választható kerámiát láthatod:

Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Mit tartalmaznak az árak?

 • 1 választott kerámiát és a festékmázakat. Tartalmazza az ár az utómunkálatot is: a kerámia égetését, így lesz tartós, és nap-mint-nap használható az alkotásod.
 • Foglalkozás vezetését. Az igényeidhez és tempódhoz igazodva segítünk előcsalogatni belőled az ötleteket és kreativitást.
 • Ötleteket. Bemutatunk inspirációnak több féle kerámiát, majd megtanítunk alap technikákat is, melyek nem igényelnek kézügyességet. Akinek pedig van, segítünk neki ezt a tálentumot a legjobban kihasználni.
 • Kötényt. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok.

Az ár magában foglal mindent, amire szükséged lesz.

MEGYEK A FOGLALKOZÁSRA!


Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Összeszedtünk néhány olyan kérdést, mely az előzetes érdeklődés során felmerült:

Miért válaszd ezt a foglalkozást?
✅ 3 óra teljes kikapcsolódás!
✅ Alkothatsz valami szuper kerámiát, amit évekig használni tudsz!
✅ Vidám társaság! Csatlakozz hozzánk és töltődj fel lelkileg egy vidám, kreatív workshopon.
✅ Akár ajándékba is adhatod! Szülinapra, névnapra vagy csak úgy... hidd el, ennek az ajándéknak mindenki örülni fog! 🙂
_
✅ Ez a foglalkozás Neked szól, ha festettél már nálunk, de szívesen kipróbálnál valami újat, vagy még sosem próbáltad a kerámiafestést, egyszerűen csak tetszik a programunk, jelentkezz bátran!
_
✅ Nálunk nem kötelező mindnekinek ugyanolyan kerámiát festeni, bármit alkothatsz, amihez csak kedved van! Mégis segítünk, és vezetjük a kezed, hogy jól sikerüljön az alkotásod!
_
Kell a részvételhez bármilyen előképzettség?

Nem szükséges előképzettség a kurzushoz, bártan jelentkezz, ha utoljára az iskolapadban ülve festettél! 🙂 Mi segítünk, hogy lásd magadon a technikai fejlődést, az új látásmódot, az új megközelítéseket.

_

Fiatalok, gyerekek is jöhetnek?

Ez egy felnőtt kurzus! Szeretnénk, ha az a 3 óra nagyon összeszedetten és hasznosan telne, felnőttek számára érdekes kérdésekkel, témákkal és nyelvezettel. Jelen foglalkozásra 14 éves kor felett várunk Mindenkit szeretettel!

_

Mit kell magunkkal hozni?

Semmit, csak hozd magadat és a lelkesedésedet, kíváncsiságodat! Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk!


Hogyan tudok jelentkezni?

Jegyed legkönnyebben ezen az oldalon maradva, a lap tetején, kerámiaforma választása után, a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintva tudod megvenni.

MEGVESZEM A JEGYEM!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, NE a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni. Ebben az esetben írj egy e-mail-t az [email protected] -s levélcímünkre (Leveled tárgya legyen: Van Gogh foglalkozás + “a foglalkozás dátuma”).


Szívesen hallanál még Van Gogh művészetéről? Kísérleteznél a kerámiákon? Alkotnál hasonló stílusban?

Inspirálódj a hallottakból, használd a képgyűjteményeinket és fess magadnak egy mutatós egyedi kerámiát!

Ha úgy érzed, megszólított ez a lehetőség, akkor ne hezitálj tovább, jelentkezz IDE KATTINTVA a webshopon keresztül vagy írj egy e-mailt az [email protected] címre.

Bátran írj nekünk, ha további kérdéseid lenének!

Sok szeretettel várunk!

Erős Apolka szobrászművész, és a MadeByYou Budapest csapata

Irány festeni! Szárnyald túl a képzelt határaidat!


Addig is inspirálódj a MadeByYou-ban készült Van Gogh stílusú kerámiáinkból:

Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Van Gogh kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

További információk

Válassz egy kerámiaformát:

Arany csomag – FSDE tányér, Arany csomag – DOG doboz, Lila csomag – KITE mélytányér, Lila csomag – ORDE tányér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
  0
  Kosarad
  Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba