Videók

Fess egyedi bögrét – sajátkezűleg!

A MadeByYou-ban könnyedén lehet neked is egy saját magad által készített bögréd! Ha még sosem festettél kerámiát – sebaj! Ha konkrétan semmit nem festettél évek óta – akkor is sebaj! 🙂 Jelentkezz be egy workshopunkra, vagy rendelj házhoz kerámiát webshopunkból! Mi megmutatjuk neked a legegyszerűbb-legnagyszerűbb technikákat, melyek segítségével még aznap este megfestheted legújabb, legszínesebb, legkedvesebb, legviccesebb bögréd! Csak rajtad áll 🙂

Tengerparti Festőtábor a MadeByYou-val

2017-ben gondoltunk egy nagyot, és meg sem álltunk a tenger partjáig. Azóta minden évben megrendezésre került ez a csodás tábor Veletek! Minden nap alkottunk, és élveztük a tenger látványát.
Ha kedvet kaptál hozzá fess, pihenj, inspirálódj velünk Te is! Egy igazán kreatív nyaralásban lesz részed! 🙂
Helyszín: Hotel Priscapac, Prizba, Korcula szigete, Horvátország

MadeByYou – Alsósok Tábora

Mesével és Játékkal átszőtt Alkotótábort szerveztünk alsós gyerekeknek. Merítkezzetek meg a hangulatában és ha kedvetek van, gyertek az Alsós Alkotós Szombatokra a MadeByYou-ba Drubina Orsi vezetésével.

Görbe Bögre Projekt = Egy Bögre Mosoly

A MadeByYou alkotóműhely 2014 nyarán több száz törött, csorba, repedt bögrét gyűjtött össze vásárlóik segítségével. A bögrékbe új életet leheltek – mindegyikbe egy-egy kis virág került. 2014 november 4-én 240 mosolyt adó bögre talált új gazdára a Kálvin téren.

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba