Inspiráció: Ötletekért látogattunk Bécsbe – 2015

Meglátogattuk Gabit és Saidot, az első MadeByYou megálmodóit. Két kedves, életvidám embert ismertünk meg személyükben 5 évvel ezelőtt, akik azóta is töretlen lelkesedéssel dolgoznak. Mindig nagyon feltöltődünk, és szakmailag-emberileg is sokat tanulunk, amikor találkozunk velük. Ezúttal mindannyian felkerekedtünk, és együtt utaztunk el a bécsi villámlátogatásra. Linda, Joli, Bogi és Ági csapatát a legkisebb MadeByYou-s, Adél is színesítette.

 

Az első, 15 éve megnyílt MadeByYou Bécs 9. kerületében található, közel a Nasch Markt-hoz és a Karlsplatz-hoz. Hozzánk képest óriás 🙂

Mindig változik benne valami: a falak színei, a polcok, az elrendezés. Évszakonként érkeznek új formák és új színek. Mi is erre törekszünk…

A lelki feltöltődés mellett inspirációért és ötletekért is mentünk. A kölönböző országokban és városokban lévő MadeByYou-k mindig megosztják egymással az újításaikat, ötleteiket. Láthatjátok, hogy a bécsi MadeByYou (is) pöttyös lázban ég. Nálunk is a pöttyözős az egyik legnépszerűbb technika mostanában. Egyszerű, de nagyon látványos, és sokféleképpen variálható.

 

A pöttyöket kombinálhatod más mintákkal is. Ennek a tányérnak csak a közepe pöttyös, de ott igazán sűrűn.

K, mint kreativitás, K, mint közösség, K, mint kerámia. K, mint ….? Neked mit jelent?

Próbáltatok már antik hatást elérni a festékeinkkel? A domború kontúr és a szivacsos ‘antikolás’ mellett ez is egy jó technika: domború, habos máz a formák peremén.

Csak fekete kontúr és átlátszó máz látható ezen a kínáló tálon, mégis nagyon látványos a peremen körbefutó minta által.

Patchwork és kerámia? Ha van hozzá türelmed, miért ne?

A kerámiamázat lazúrosan, egy rétegben vagy vízzel hígítva is használhatod. Így akvarell hatást érsz el.

A gyerekek (és nem ritkán a felnőttek) nagy örömére, Bécsben rengeteg féle állatka várja alkotókedvű gazdáját. Itt csókos szájú békalány figyeli a vágyakozó (vagy elvágyódó?) békafiút 🙂

Írj alá az ujjlenyomatoddal, és személyesítsd meg! Ez a nagy kínálótál egy tanárnőnek készült, és az egész osztály alárta neki – ujjal is, kontúrral is.

 

Meglátogattuk a másodikként nyílt bécsi MadeByYou stúdiót is, melyet Miriam vezet Bécs 4. kerületében.

Miriam tele van energiával, újabb és újabb ötletekkel, és úgy rendezte be a stúdió egy-egy szegletét, mintha lakberendezési bolt lenne. Egyetlen térben rengeteg hangulattal, stílussal és elképzeléssel találkozhat nála az ember.

 

 

 

 

 

 

Mi jól éreztük magunkat, reméljük, számotokra is inspirációt jelentettek a képek! Hamarosan még több ötlettel jelentkezünk!

Addig is, talán minden MadeByYou-s mottója, stílusosan kerámiabetűkkel:

And You’ll be happy!

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba