Új lehetőség! – ONLINE csapatépítő kerámiafestéssel

Home officeból dolgoztok és szükségetek lenne egy programra, ahol közös élményeket szerezhettek?

 

Biztonságosabbá tennétek az idei csapatépítőtöket?

 

Szeretnétek, hogy repítsünk mindenki otthonába egy kis vidám, alkotással teli hangulatot?

 

Akár lezárni egy időszakot vagy inspiráló környezetben átbeszélni a terveiteket úgy, hogy ne hallja más?

Akkor ezt a csomagunkat Nektek találtuk ki! Keresünk együtt egy közös időpontot, amikor mindenki felcsatlakozik otthonról a virtuális alkotó térbe, és indulhat is a kreatív móka, MadeByYou módra! Legyen egyszerre kreatív élményben és hasznos, kézzelfogható ajándékban része a csapatnak!

Csapatépítés-MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest

 

Higgyétek el, hogy mindenki tud olyat alkotni, amivel akár magának, akár a a csapat másik tagjának örömet szerez! Kicsit a gyermeki játékosságot és kísérletezést átélve, nevetések közepette, amikor sok kollégátok (nem is gondoljátok, mennyi 😉 ) megmutathatja egy új oldalát!

MadeByYou-s csapatunkkal szívesen meglepjük a kollégákat egy 2-2,5 órás programmal, a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel ONLINE.

Mi mindenben segítünk Nektek, hogy egy jó hangulatú, kreativitással és vidámsággal teli program során közös élményeket szerezzetek, jobban megismerjék egymást! Így nincs más dolgotok, mint élvezni ezt a különleges és kreatív csapatépítőt! Na, kipróbáljátok?

MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest
HOGYAN ZAJLIK AZ ONLINE FOGLALKOZÁS?

A foglalkozást ZOOM-on keresztül tartjuk, ahol online látjuk egymást és egymás munkáját. Mi a csapat méretétől függően 2-4 munkatárssal leszünk jelen, és két kamerával közvetítünk a MadeByYou-ból, hogy mindent jól lássatok és mindent jól halljatok! Bemutatjuk a technikákat, melyekkel készülünk, és Ti eldönthetitek, melyiket szeretnétek kipróbálni. Kívül-belül, alul-felül természetesen különféle ötleteket is megvalósíthattok!

E-mailben előre leegyeztetett kerámiaformát, melyet a csapatépítő program ideje alatt festhettek – ez lesz az, amit nap mint nap használhattok otthon, vagy az irodában.

A csapatépítés előtti napokban futárszolgálattal mindenkinek kiküldjük a kerámiaformát tartalmazó csomagokat vagy ha Nektek úgy jobb, akkor személyesen is átvehetitek a MadeByYou alkotóműhelyben (amennyiben az aktuális jogszabályok lehetővé teszik, hogy nyitva legyen üzletünk). A csomagokban minden szükséges eszközt és alapanyagokat megtaláltok. Küldünk Nektek egy Zoom linket is, amelyen majd csatlakozni tudtok az online kerámiafestő csapatépítő programhoz. A mostani helyzet előnye az, hogy ha nem végeztek a kerámiafestéssel a csapatépítő program ideje alatt, otthon szabadon folytathatjátok az alkotást, nem lesz záróra!

 

Választható formák: Döntsétek el, hogy mely árkategóriánkból szeretnétek kerámiákat, ehhez egyedi árajánlatot küldünk.

A foglakozásokra előre összeállított csomagokat készítünk, melyek tartalmazzák a megfestendő kerámiát , alapanyagokat és szükséges eszközöket, melyeket mind megtarthattok! 3 alapcsomagunk a kerámiák méretében és a felhasználható eszközök tekintetében különböznek, ezeket lejjebb részletesen is bemutatjuk.

A kerámiák árán túl kiszállási díjat számítunk fel!

Valamint a csapat méretétől függően 2-3-4 kedves és hozzáértő munkatársunk segít Nektek, a csapatvezetés díját a csomag árak már tartalmazzák. Egyeztessünk, hogy mit és hányan szeretnétek festeni! Mindenkinek egyedi árajánlatot adunk! Nemzetközi csapat esetén angol nyelven biztosítjuk a csapatvezetést. Egyéni, extra kérések esetén felárat számítunk fel.

Ezen kívül tematikus csomagokat is tudunk igény szerint készíteni (pl. Harry Potter, skandináv stílus, toscán stílus, japán stílus, vagy festőkhöz kapcsolódó tematikus foglakozásokat Picasso, Hundertwasser, stb.)

Keress minket bátran! Írj egy e-mailt a [email protected] címre és mi már küldjük is a részleteket!

Segítünk Nektek, hogy a munkatársak home officeban is csapatként tudjanak játszani és újra átéljék az összetartozást!

Valentin-nap-MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest
MIT FOGLALNAK MAGUKBAN AZ ÁRAK?

– Segítség, csapatvezetés, tanfolyam díj. Kedves, segítőkész csapatunk a Ti igényeitekhez és tempótokhoz igazodva segít mindenkiből előcsalogatni az ötleteket és kreativitást. Sokféle technikával készülünk, melyekhez nem kell feltétlenül kézügyesség vagy nagy tapasztalat… Ötletek, jó színek és pár próbálkozás kell csak hozzá.

Maszkoló szalagot hullámos vagy zig-zag mintázattal, hogy megkönnyítsük a dolgotokat. Megtanítunk olyan technikákat, melyek nem igényelnek kézügyességet és mégis látványos mintázatok születnek.

– 5 féle színű festékmázat, hogy igazán sokszínű és különleges kerámiákat tudjatok festeni!

Egy vastagabb és egy vékonyabb ecsetet, melyekkel könnyű lesz az alkotás!

Egy kerámiavirágot, amely egy extra kerámiaforma, amit megfesthettek a foglalkozás alatt vagy után.

Egy szívószálat, a jópofa buborékos technikához!

Egy “kaparó pálcát”, mellyel kétféle mintát is megvalósíthattok!

Közepes és nagy csomag esetében egy kerek és/vagy mintás szivacsot, mellyel alapozhattok is és mintákat is szuper könnyen létrehozhattok!

– Angol nyelvű csapatvezetés. Ha nemzetközi a csapat, szívesen vállaljuk, hogy angolul kalauzolunk el Benneteket az alkotóműhelyben.

Ezeket az eszközöket mind megtarthatod! Nyugodtan festhettek munkaruhában, a festékek vízzel könnyen eltávolíthatóak bárhonnan.

Csapatépítés-online_Madebyyou-Budapest

A közös emlékek felidézése által garantált a jó hangulat, és az is, hogy a csapatépítés végére közelebb kerültök egymáshoz! Reméljük, hogy ezzel az online foglalkozással a legkellemetlenebb napokban is mosolyt csalhatunk az arcotokra, jókedvvel pedig a munkavégzés is sokkal könnyebb és hatékonyabb, ugye?

HOGYAN LESZNEK KIÉGETVE A KERÁMIÁK?

Amint végeztél a kerámiád megfestésével, ugyanúgy két lehetőség közül választhatsz, mint a csomag megrendelésénél. Választhatod azt, hogy nyitva tartási időben (amennyiben az aktuális jogszabályok lehetővé teszik, hogy nyitva legyen üzletünk) visszahozzátok nekünk a kerámiákat égetésre, vagy választhatjátok azt is, hogy futárunkkal visszakülditek nekünk a MadeByYou kemencéjének forró tüzébe. Az égetés ugyanúgy pár napot vesz igénybe, mint “békeidőben”.

Csapatépítés-online_Madebyyou-Budapest

Inkább egy tematikus ONLINE csapatépítés érdekelne? ERRE IS VAN LEHETŐSÉG!

Több különböző tematikus csapatépítő foglalkozásunk közül választhatsz, melyeket ONLINE tartjuk meg nektek!

Érdekelne egy kerámiafestést és irodalmat ötvöző “rendhagyó irodalomóra”?

Vagy inkább egy különlegesebb, varázslatosabb Harry Potter foglalkozás érdekelne Titeket?

Keressetek minket bátran és írjuk is a részleteket!

Csapatépítés-online_Madebyyou-Budapest

Szeretnénk időpontot egyeztetni? Írj egy e-mailt a [email protected] címre és mi már küldjük is a részleteket!
További kérdéseitek vannak? Írjatok nekünk! >>> [email protected]
Gyakori kérdések:

– Milyen létszámú csapatot vállaltok?

Kisebbtől a nagyobb csapatokig vállalunk foglalkozásokat. A foglalkozást egyszerre maximum 40 fő részére tudjuk megtartani 3 csoportot képezve.

– Mi lesz a férfi munkatársainkkal?

El sem hinnétek, de mi 10 év tapasztalatából tudjuk: MINDIG a férfiaké a legprecízebb és a legviccesebb alkotások. Teljesen máshogy állnak egy-egy formánkhoz. Olyan lehetőségeket látnak bele, amit mi nők, nem. És olyan hangulatot csinálnak, amit mi nők – csak magunkban – nem tudnánk. Hívjátok őket bátran! A kezdeti szemforgatásuk nagyon hamar átalakul majd az alkotás hevében. (Garantáljuk :))

 

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba