MBY 16! szülinapi kerámiafestő est

Ünnepeljünk együtt 16. szülinapunk alkalmából!

Április 27-én izgalmas és kreatív este vár ránk, amikor is megünnepeljük a MadeByYou 16. születésnapját egy szuper éjszakai kerámiafestő esttel. Köszönjük, hogy ilyen régóta velünk vagytok! Ha te is az alkotás szerelmese vagy és szívesen kreatívkodnál, miközben kellemesen időt töltesz barátaiddal, családoddal vagy csak úgy érzed társaságra vágysz és kikapcsolódnál kicsit, akkor ne hagyd ki ezt a különleges kerámiafestő estet! Gyere el, és készítsünk együtt emlékezetes alkotásokat!


Szülinapi-festőest_madebyyou-budapest

Szülinapi-festőest_madebyyou-budapest

VELETEK TARTOK!


Gyertek velünk közösen alkotva szórakozni április 27-én, szombaton este! A kerámiafestés élménye mellett természetesen koccintani és finom falatkákat kóstolgatni is hívunk! Lesz torta, pezsgő, minden, ami egy tökéletes szülinap megünnepeléséhez kell! Ráadásul idén egy kis ajándékkal is megajándékozunk!

A 3 órás éjszakai festésen extra technikákat mutatunk be, melyeket akár azonnal ki is tudsz próbálni, miközben egy izgalmas kerámia születik a kezeid alatt…Alkoss, kapcsolódj ki, lazíts egy kicsit, nevess és tölts el Velünk önfeledten szórakozva 3 órát!

Belépő: 5.990 Ft, amelyért finom sós és édes falatkákat ropogtathatsz, ízletes italokkal koccinthatsz.  Az alkotáshoz a kerámiát az üzletben tudod kiválasztani és fizetni az est befejeztével! Aranykártyásoknak a belépőre 50% kedvezményt biztosítunk! 🙂

A belépő díj a megfestett kerámiát nem tartalmazza, azt a helyszínen tudod kiválasztani és fizetni.


KÉREM A JEGYEM!


MIKOR? MIKOR? MIKOR?

Április 27-én, szombaton, este 7 és 10 óra között tartjuk a kerámiafestő esti eseményünket.


HOL?

Helyszín: MadeByYou PEST (1053 Bp., Királyi Pál utca 11.)


Szülinapi-festőest_madebyyou-budapest

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Jelentkezés: Írj egy e-mailt az [email protected] címre vagy vásárold meg a jegyed a WEBSHOPUNKON IDE KATTINTVA! (A helyedet a belépő előre utalásával tudod biztosítani.) Amennyiben aranykártyás vagy, kérlek e-mailben add le a jelentkezésed!

Ha pedig ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni.

MEGVESZEM A JEGYEM!


Korábbi éjszakai festésen készült képeink:

Szülinapi-festőest_madebyyou-budapest Szülinapi-festőest_madebyyou-budapest Szülinapi-festőest_madebyyou-budapest

Add át magad a többféle örömforrásnak és lubickolj a színekben, az este hangulatában!

Várunk naaaagy szeretettel!

A MadeByYou csapata

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba