HUNDERTWASSER Kreatív Reggelije

Szeretnétek munkaidőben csapatot építeni?

Zártkörűen, nyugodtan ünnepelni? 

Akár lezárni egy időszakot vagy inspiráló környezetben átbeszélni a terveiteket úgy, hogy ne hallja más? 

Akkor ezt a csomagunkat Nektek találtuk ki!

A MadeByYou nyitva tartási órái előtt 9-12 óra között szívesen fogadunk Benneteket egy finom reggelire, melynek elfogyasztása közben megfesthetitek egyedi bögréiteket, csészéiteket, vagy a polcunkról megtetsző kerámiák egyikét. Úgy, hogy közben senki sem zavar! Ugyanis más nem lesz rajtatok kívül a műhelyben (csak segítőkész munkatársaink).

Legyen egyszerre kreatív élményben és hasznos, kézzelfogható ajándékban része a csapatnak!

 “Ha valaki egyedül álmodik, az csak egy álom. Ha sokan álmodnak együtt, az egy új valóság kezdete.” Hundertwasser

Program:

Kezdjétek finom reggelivel a napot! Sós és édes finomságokkal, gyümölccsel, teával, kávéval készülünk Nektek.

Aztán kezdhetitek is együtt az ötletelést és alkotást! Miután mindenki kiválasztotta a neki tetsző formát, egymás mellé helyezve őket csurgassatok rájuk festéket néhány helyen, vagy egy ceruzavonallal kössétek össze őket. Ezután mindenki szabadon alkothat, és azt lát bele az ő formájára eső vonalakba, amit csak akar. Ezek a vonalak mindvégig jelezni fogják az összetartozást. Így lehetőségetek lesz együtt is és külön-külön is alkotni.

Választható formák: mindenféle bögre vagy müzlistál vagy lapos tányér, konyhai és fürdőszobai kiegészítő közül választhat minden résztvevő 1-1 kerámiát (a piros árkategóriáig, 8.990 Ft-ig).

A Hundertwasser csomag ára: 18.990 Ft + áfa / fő

Mit foglal magában ez az ár?

– Fejenként 1 választott kerámiát. A formák megfestéséhez több, mint 100 szín közül választhattok mázakat. Tartalmazza az ár az utómunkálatokat is: az átlátszó fedőmázat és a kerámiák égetését – így lesznek tartósak, és nap-mint-nap használhatóak alkotásaitok.

– Finom reggelit. A sós szendvicsek mellett édességekkel is készülünk, és finom gyümölcslevekkel, teával, kávéval. 100%-ban tesztelt 🙂 Garantáljuk, hogy jól fogtok lakni és ízleni fog!

– Szakmai segítséget, csapatvezetést. Kedves, segítőkész csapatunk a Ti igényeitekhez és tempótokhoz igazodva segít mindenkiből előcsalogatni az ötleteket és kreativitást.

– Ötleteket. Sablonokat, több katalógusnyi mintát, és egy különleges átmásoló papírt is biztosítunk, hogy megkönnyítsük a dolgotokat. Megtanítunk olyan technikákat, melyek nem igényelnek kézügyességet. Akinek pedig van, segítünk neki ezt a tálentumot a legjobban kihasználni.

– Kötényt. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok. Azonban nyugodtan jöhettek munkaruhában, vagy vacsora előtt csinosan, a festékek vízzel könnyen eltávolíthatóak bárhonnan.

– Ingyenes házhozszállítást. Ha igényt tartotok rá, a cégetek címére érkezik futárunk 4-6 nappal a csapatépítés után, amint kiégtek, elkészültek a műveitek.

– Angol nyelvű csapatvezetést. Ha nemzetközi a csapat, szívesen vállaljuk, hogy angolul kalauzolunk el Benneteket az alkotóműhelyben.

Ha szeretnétek az alkotást egy finom reggelivel összekötni, válasszátok ezt a csomagot!

Ez a csomag illik hozzánk, ezt szeretnénk! >>> ide írjatok: [email protected]

“Az ember ne a rákényszerített utat járja, hanem akarjon önmaga lenni!” Hundertwasser

 

Gyakori kérdések:

– Délután is tartható ez a program? 

Igen, igény esetén reggeli helyett délután uzsonnával is meg tudjuk tartani ezt a foglalkozást.

– Mi lesz a férfi munkatársainkkal?

El sem hinnétek, de mi 10 év tapasztalatából tudjuk: MINDIG a férfiaké a legprecízebb és a legviccesebb alkotások. Teljesen máshogy állnak egy-egy formánkhoz. Olyan lehetőségeket látnak bele, amit mi nők, nem. És olyan hangulatot csinálnak, amit mi nők – csak magunkban – nem tudnánk. Hozzátok őket bátran! A kezdeti szemforgatásuk nagyon hamar átalakul majd az alkotás hevében. (Garantáljuk :))

Van még kérdésetek? Vagy már tudjátok, mit szeretnétek? 🙂

Ez a csomag illik hozzánk, ezt szeretnénk! >>> ide írjatok:

zsuzsa@madebyyou.hu

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba