Szülinap gyerekeknek

Szeretnél egy igazán különleges szülinapi bulit? Akkor kösd össze az ünneplést az alkotással!

Barátokkal, kedves rokonokkal együtt alkotni külön élmény!

A MadeByYou-ban tartott szülinap különlegessége, hogy a buli után mindannyian egy kézzelfogható, nap mint nap használható emlékkel is gazdagabbak lesztek.

Szívesen látunk mindenkit 7-97 éves korig, aki szeretné kreatívan ünnepelni a születésnapját!

Szülinapi zsúr gyerekeknek

Örülnél, ha gyermeked szülinapján nem szednék szét a házat a kis vendégek?

Örülnél, ha nem neked kellene utánuk takarítanod?

És örülnél, ha nem csak ennének-innának, hanem tartalmasan, színesen és élvezetesen töltenének el egy-két órát?

Akkor a MadeByYou-ban a helyük!

Hogyan néz ki egy MadeByYou-s Szülinap?

A MadeByYou-s szülinapok alkotóműhelyünk galériáján kapnak helyet keddtől vasárnapig.

Kortól függően – kb. 2-2,5 órát számolj a gyerekek bulijára, mely során először egy kis bevezetés, majd festés és végül az ajándékozás kapnak helyet.

A kis vendégek érkezése után bevezetjük a gyerekeket az alkotás alapjaiba. Ezt megismerve mindannyian festhetnek egy általuk választott formát. Körülöttük vagyunk, hogy segítsünk nekik és jópofa technikákat mutassunk meg számukra.

Ha gyermekednek szeretnél szülinapi zsúrt rendezni nálunk, először is foglalj le egy időpontot (+3620-597-0893)!

Engedd, hogy a gyerekek szabadon válasszanak formát a helyszínen, vagy kigondolhatod előre, mit fessenek. Szívesen segítünk összeválogatni hasonló nagyságú és áru kerámiákat, amelyek megfelelnek az életkoruknak.

A választás megkönnyítése érdekében 3 csomagot alakítottunk ki:

Kék csomag

Kis figurákat, állatfigurákat, tálkákat, pici csészéket, mécsestartókat választhatnak a gyerekek ebben a csomagban 6.990 Ft /fő áron. A gyerekek a rózsaszín korongokkal jelölt polcokról választhatnak.

Zöld csomag

Ebben a csomagban többféle formájú tálkákat, tányérkákat, állatfigurát, csészét válogattunk össze.  A résztvevők ebben az esetben 7.990 Ft / fő áron, a kék koronggal jelölt polcokról választhatnak.

Piros csomag

Ebben a csomagban több féle bögre, csésze, müzlis tál, kistányér, közepes méretű dobozkák közül választhatnak, melyekben a gyerekek a kis kincseiket tarthatják, pl. ékszereket, radírokat, kicsi tárgyakat, melyeket gyűjtenek. Ajánljuk kiskamaszoknak, vagy abban az esetben, ha szeretnél nagyobb megfesthető felületet biztosítani a gyerekeknek. 8.990 Ft / fő – mindenféle forma, ami a zöld koronggal jelölt polcokon helyezkedik el.

Fontos még, hogy tudd:

A kerámiákon felül a zsúroknak van egy egyszeri 15.000 Ft díja, ami tartalmazza a csapatvezetést, a teljes galéria használatát, ahol csak ti lesztek, a tortázáshoz biztosított tányérokat, villákat, poharakat, stb., szülinapi dekorációt.

Külön üdítő nálunk nincsen, ha szeretnétek, hozhattok nyugodtan. Rágcsát hozni nem javaslunk, mert ha koszos, zsíros lesz a kerámia, akkor foltos lesz égetés után a végeredmény, nem tud megtapadni a máz. Viszont tortát nyugodtan hozzatok.

Kérjük, hogy 1 szülő mindig maradjon a gyerekekkel. Maximum 2 kísérő tud részt venni az eseményen, több szülőt nem tudunk sajnos leültetni a műhelyben festő többi vendégünk miatt.

A szülinap nem zártkörű! A szülinap mellett egyénileg/családilag/ barátokkal betérő vendégek is festhetnek a műhelyben.

Maximális létszám 10-12 fő.

A galéria 8 főtől foglalható, ha ettől kevesebben lennétek, kérd egyedi ajánlatunkat!

MadeByYou alkotóműhely kreatív szülinap gyerkeknek

Kiket várunk?

7 éves kortól várjuk az olyan iskolás gyerekeket, akik örömüket lelik a festésben-rajzolásban-alkotásban, akiket lekötnek a kreatív tevékenységek.

Ezt az alkotással teli szülinapi zsúrt nem a legmozgékonyabb gyerekeknek ajánljuk! 🙂

Ajándék: Ha igényled, emailben szülinapi meghívót küldünk Neked, melyen minden fontos információt megtalálnak a szülök. Neked, vagy gyermekednek csak meg kell címezned, és oda kell adnod a meghívottaknak.

Várjuk hívásodat a pesti műhelyünk nyitva tartási idejében: Kedd-Péntek: 12-20 h között, Szombat-Vasárnap: 10-18 óra között! Telefonszám: +36 20 597 0893

E-mail címünk: [email protected]

Szeretettel látjuk gyermekedet és kis vendégeit egy kreatív MadeByYou-s szülinapra!

A képen látható kerámiák az egyik ilyen buli eredményei…és képzeljétek a szögletes nagy müzlis tál közös ajándék az ünnepeltnek. Minden meghívott festett, vagy írt rá…így biztosan örök emlék marad a szülinap.

MadeByYou alkotóműhely kreatív szülinap gyerekeknek

Kérdésed van? Keress meg minket nyitvatartási időben az üzletünk telefonján: 06 20 597 0893, hogy egyeztetni tudjunk, mikor megfelelő a számodra, és nekünk mikor van szabad délelőttünk vagy délutánunk!

A végleges foglalást írásban, emailben tudod megtenni: [email protected] Az általad küldött email-re mi egy visszaigazoló levelet küldünk, ill. ha szeretnéd, nyomtatható meghívót is.

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba