ÚJRAHASZNOSÍTÓS ÜVEGÉKSZER FOGLALKOZÁS – 2024. június 13.

Alkoss gyűrűket fülbevalókat, medálokat, kitűzőket, karkötőket… Találd meg a hozzád illő színeket és technikákat!

Béndek Orsi, Bogyó a segítségedre lesz mindenben, hogy csodás, színekben pompázó, egyedi ékszereket tudj készíteni a saját ízlésednek megfelelően! Készíts annyi üvegékszert 1,5 óra alatt, amennyit csak tudsz – a sok-sok apró darabkából!

Ezt a foglalkozást azoknak ajánljuk, akik már jártak az alap üveges foglalkozásunkon, hogy ne ezen az alkalmon kelljen megtanulniuk az üveget vágni – ez sok időt elvenne a rendelkezésre álló másfél órából.

Az eddigi lelkes vállalkozók minimum 20-25 ékszerrel tértek haza az újrahasznosítós foglalkozás után. Neked mennyi sikerülne?

STOPPER INDUL!

Gyere, készíts akár minden ujjadra egy gyűrűt! 🙂

MEGYEK A WORKSHOPRA!


MadeByYou alkotóműhely - Üvegékszer készítő workshop


HOL TARTJÁTOK?

Helyszín: MadeByYou Pest – 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11.MIKOR?

2024. június 13. csütörtök, 17:30 – 19:00-igMENNYIBE KERÜL?

A foglalkozás díja 24.990 Ft, mely annyi ékszert foglal magában, amennyit el tudsz készíteni másfél óra alatt, de maximum 50 db-ot!

HÚHA!  – Van akinek sikerül! 😉 

A tavalyi üveg-újrahasznosítós foglalkozáson minimum 20-25 ékszert készítettek a résztvevők ennyi idő alatt, de többen teljesen ki is “maxolták” a mennyiséget. Jó ajánlat? 🙂

MEGVESZEM A JEGYEM!Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik már jártak az alap üveges foglalkozásunkon, hogy ne ezen az alkalmon kelljen megtanulniuk az üveget vágni – ez sok időt elvenne a rendelkezésre álló másfél órából.

Azoknak, akik szeretnének maguknak vagy a sok-sok rokonnak és barátnőnek ajándékot készíteni.

 

 


Hogyan tudok jelentkezni?

Jelentkezés: E-mail-ben az [email protected] -s levélcímünkön (Leveled tárgya legyen: újrahasznosítós üvegékszer ws. + “a foglalkozás dátuma”) vagy a webshopunkon keresztül IDE KATTINTVA!

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni.


A workshopot vezeti: Béndek Orsi, alias Bogyó

Üvegékszer workshop MadeBYYou1

Szeretettel várunk!

VELETEK TARTOK!

 

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba