Túl a bögréken… – Órák

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy lapos tányér. Minden tárgy, melyet ebben a sorozatban bemutatunk, megvalósítható a MadeByYou-ban található kerámiák felhasználásával, átalakításával. Azt a két tulajdonságot vettük alapul, hogy a natúr formák fúrhatóak, csiszolhatóak, a máz pedig egymáshoz érintkező felületeket örökre összeragaszt a kemencében. Ez sok új tárgynak teret ad… Neked is jó ötletelést, és jó alkotást kívánunk!

Órák

Az első óránkat egy lapos, 20cm x 20cm-es csempéből készítettük, majd beindult a fantáziánk és többféle formájú tányért is kifúrtunk, végül egy csupor is áldozatul esett. A minta lehet egyszerű, letisztult, a fúrás lehet középen vagy aszimmetrikusan elhelyezve. Te is ötletelj bátran! És ha már festettél nálunk órát, de nincs itt a fotója összeállításunkban, küldd el nekünk, szívesen megosztjuk! 🙂

Így készült a csuporból kialakított óra, mely toll és ceruzatartó is egyben…

Ez mindenfajta óra festésénél igaz:

Először mindenképpen kérj meg minket, hogy fúrjuk ki Neked a kerámiát! Égetés után (és miután órákat dolgoztál vele) ez már sokkal rizikósabb!

Csak azután kezdj hozzá a festésnek, hogy ezeket ellenőrizted, és a kerámiát a fúrás során keletkezett portól megtisztítottad!

Ezt az órát a MadeByYou-ban is megcsodálhatod, MadeByJuci

Narancs óra aprólékos mintával

Miriam ingás órája

Elvis és az idő

Aszimmetrikus óra csempéből

Lontai Ildi katicás órája

Vékás Évi ezzel a cicás órával nyert az egyik Facebook-pályázatunkon

Marton Edit készítette ezt a Barca órát barátjának

Gyarmati Éva örökkön-örökké órája

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba