Fess szabadon!

Régóta vágysz egy sarokra, ahol szabadon alkothatsz, ahol megvan minden a kreatív kikapcsolódáshoz?

Szemezel a különféle kreatív programokkal, de nem jók az esték, vagy nem jó a dátum, vagy túl előre kell lefoglalni a helyedet?

A MadeByYou egy olyan nyitott műhely, ahova bármikor betérhetsz, ha kedved támad alkotni. Körben a műhelyben kerámiák sokasága várja, hogy levedd őket a polcról, hogy színeket válassz és kedvedre megfesd őket! Egyedien, hozzád illően, a saját elképzelésed szerint.

Érkezés előtt mindenképp foglalj asztalt az alábbi telefonszámon: +36 20 597 0893

Mi ott vagyunk, hogy segítsünk az ötleteléstől kezdve a kivitelezésig. Elmondjuk az alapvető tudnivalókat, és megmutatunk ecsetvonásokat, technikákat – ha érdekel Téged. Sablonok, nyomdák, indigózható minták és ötletadó megfestett kerámiák is várnak, ha konkrét elképzelés nélkül érkeznél. A Te dolgod, hogy élvezd, a MadeByYou-é pedig, hogy előcsalogassa a kreativitásodat és Te sikerélménnyel távozhass.

Fess szabadon! Sokkal kreatívabb vagy, mint gondolnád!kerámiafestő csomagok MadeByYou Budapest MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest Krug-kancsó-MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest

 

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba