Fess szabadon!

Régóta vágysz egy sarokra, ahol szabadon alkothatsz, ahol megvan minden a kreatív kikapcsolódáshoz?

Szemezel a különféle kreatív programokkal, de nem jók az esték, vagy nem jó a dátum, vagy túl előre kell lefoglalni a helyedet?

A MadeByYou egy olyan nyitott műhely, ahova bármikor betérhetsz, ha kedved támad alkotni. Körben a műhelyben kerámiák sokasága várja, hogy levedd őket a polcról, hogy színeket válassz és kedvedre megfesd őket! Egyedien, hozzád illően, a saját elképzelésed szerint.

Mi ott vagyunk, hogy segítsünk az ötleteléstől kezdve a kivitelezésig. Elmondjuk az alapvető tudnivalókat, és megmutatunk ecsetvonásokat, technikákat – ha érdekel Téged. Sablonok, nyomdák, indigózható minták és ötletadó megfestett kerámiák is várnak, ha konkrét elképzelés nélkül érkeznél. A Te dolgod, hogy élvezd, a MadeByYou-é pedig, hogy előcsalogassa a kreativitásodat és Te sikerélménnyel távozhass.

Fess szabadon! Sokkal kreatívabb vagy, mint gondolnád!

Ha szeretnél, hogy először vezessük a kezed, akkor gyere el először vezetett foglalkozásainkra! Ilyenkor mesélünk egy művészről, egy kultúra mintavilágáról, egy érdekes technikáról – ez adja az alapötletet az aznapi festéshez. Kiscsoportban foglalkozunk Veletek, és lépésről lépésre haladunk. De mi ilyenkor is abban támogatunk, hogy éld meg a saját kreativitásodat! Vegyél át egy művész stílusából, merülj el egy kultúra színeiben és használd a mintáikat, kísérletezz, játsz! Mi nem az egy-az-egyben másolásban hiszünk!

 

 

 

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba