ÚJ! MURANO csapatépítő csomag – Készítsetek Üvegékszert!

A női csapatoknak ajánljuk figyelmébe ezt az újfajta team-building programunkat:

Készítsetek magatoknak üvegékszert! Színes, csillogó, divatos gyűrűket, fülbevalókat, medálokat kreálhattok vezetésünkkel az év végi csapatépítéseteken, vagy céges karácsonyon!

Akár egymásnak is alkothattok, ha a csapaton belül szokás a húzás és ajándékozás.

Ajándékutalvány-üvegékszer-MadeByYou-Alkotóműhely-Egyedi-kerámiafestés-Budapest

 

Hogyan készülnek az ékszerek?

Mi bemutatunk Nektek egy csomó technikát, Ti pedig kiválasztjátok, hogy milyen színű és mintájú üvegekből szeretnétek megalkotni a saját ékszereiteket.

Játékos, kísérletező-kedvű és nagyon precíz hölgyeknek is a kedvében tudunk járni – annyiféle módon kombinálhatjátok az üvegeket.

A vágás, ragasztás, díszítés után az üvegek kemencébe kerülnek és összeolvasztjuk őket. A technikának “FUSING” a neve, és mi bízunk benne, hogy nem csak az üvegekkel, hanem a közös alkotás által Veletek is ez történik majd: még inkább eggyé váltok, egy csapattá 🙂

MadeByYou alkotóműhely - Üvegékszer készítő workshop

MadeByYou alkotóműhely - Üvegékszer készítő workshop

Válasszatok két csomagunk közül!

Csak rajtatok áll, hogy mindenki magának alkot, és kevesebb ékszert készít, vagy a több ékszerből jut másoknak is ajándékként – akár a csapattagoknak, akár női ismerőseiteknek, rokonaitoknak!

Kis MURANO csomag

Ez a csomag 5 darab üvegékszert tartalmaz. Időtartam: 2 óra.

Készíthettek gyűrűt, medált, pici vagy lógós fülbevalót, kitűzőt, karkötőt – Válasszatok ezek közül!

Ár: 12.500 Ft + Áfa /fő

Nagy MURANO csomag

Ez a csomag 8 db üvegékszert tartalmaz. Időtartam: 3 óra.

Készíthettek gyűrűt, medált, pici vagy lógós fülbevalót, kitűzőt, karkötőt – Válasszatok ezek közül!

+ AJÁNDÉK: Ha ezt a csomagot választjátok, akkor egy kész ékszerrel is kedveskedünk Nektek saját kollekciónkból: Ajándékunk minden résztvevő számára plusz 1 db választott gyűrű, medál, vagy fülbevaló.

Ár: 16.500 Ft + Áfa /fő

Mit tartalmaz MÉG az ár?

– Csapatvezetést: Bogyó kolléganőnk szórakoztatóan tudja elmesélni az üveggel való alkotás rejtelmeit, és mesterien ért ahhoz is, hogy rávezessen Benneteket, ki milyen technikával fogja élvezni az alkotást, és milyen formájú és méretű ékszert hord majd szívesen. 6-12 fős csapatokat várunk! Ha ennél többen vagytok, egyeztessetek velünk, erre is van pár ötletünk! 😉

– Házhozszállítást: Az ékszereket olvasztás és ragasztás után egy általatok megadott címre szállítjuk. Az üvegeket nikkelmentes ékszeralapokra ragasztjuk úgy, ahogyan ezt Veletek előre egyeztettük.

Sajnos a járványhelyzetre való tekintettel most nem tudunk ételeket és italokat felszolgálni Nektek. Papírpoharakat azonban biztosítunk víz és kávé fogyasztásához. Köszönjük a megértéseteket!

COVID – Kompatibilis ONLINE csapatépítés!

Az üvegékszer készítést otthonaitokban is el tudjátok végezni, egymást és instruktorunkat ZOOM-on keresztül látva és hallva. Amennyiben az előre egyezetett időpontig változna a járványhelyzet, vagy már eleve úgy érzitek biztonságosnak, akkor jelezzétek, hogy ONLINE csapatépítést szeretnétek és mi így készülünk!

Hogyan zajlik az ONLINE ékszerkészítés?

A program napján, vagy azt 1-2 nappal megelőzően házhoz szállítunk Nektek különféle színes üvegeket, melyekből kedvetekre válogatva az instruktor által bemutatott módokon ékszereket készíthettek. Ragaszthattok, szórhattok, csíkozhattok, festhettek… Miután ezekkel elkészültetek, mi újra kiszállunk hozzátok, hogy elhozzuk égetésre a kész ékszereket, melyeket Ti 5-10 napon belül megragasztva, kiégetve, viselésre készen kaptok kézhez.

 

Időpontot foglalok!

Az őszi hónapok során nagyon közkedvelt a MURANO Csapatépítés a MadeByYou-ban. Ezért ha Karácsony előtt szeretnétek jönni, keressétek mielőbb Zsuzsi kolleganőnket, hogy a legmegfelelőbb időpontot találhassuk meg számotokra!

Kérdésetek van? Akkor is írjatok erre az email címre:

[email protected]

Szeretettel várunk Benneteket!

A MadeByYou csapata

 

 

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba